לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-02-2007, 23:44
  Beat Master Beat Master אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.04.04
סירוב פינוי שיריון שהתרחש ב28 בנובמבר

שלום לכולם..גם אני כמו מספר אנשים סרבתי פינוי לשיריון ב28 בנובמר מסיבות חי'ר ואכן חתמתי דח'ש למרץ לחטיבה שרציתי להגיע וקיבלתי תעודת חייל בדח'ש ששם נרשם כי צריך להתצייב במדור ר'מ 8 ב7.3.07 שערתי לעצמי שהתאריך ישתנה ואקבל צו לחטיבה שחתמתי בכדי להגיע אלייה ערכתי מספר פעמים חיפוש בפורום וראיתי מספר אנשים מבולבלים וברצוני לדעת האם יש מישהו שקיבל צו? או האם יש מישהו שיודע אם התאריך עומד להשתנות בקרוב ומי שבדח'ש הולך לקבל צו אם התאריך לחטיבה שאלייה חתם? ואם לא ישלחו את הצווים מה נעשה בר'מ 8 במקום בוא חתמנו בשביל מה יביאו אותנו לשם?..ועוד משהו...בקיוסק המידע האישי רשום לא קיימים נתונים עבור תעודת זהות זו אנא פנה ללשכת הגיוס אותו הודעה כמו מלפני שנה שהייתי בתיכון..
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-02-2007, 00:01
  GilBates GilBates אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.01.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Beat Master שמתחילה ב "סירוב פינוי שיריון שהתרחש ב28 בנובמבר"

קודם כל, מכיוון שהינך חייל, הטיפול של לשכת גיוס בך הסתיים לחלוטין ולכן אתה לא אמור להופיע בקיוסק המידע. במדור ר"מ 8 יבצעו את הפעולות השלישותיות הנדרשות כדי להפנות אותך לטירונות.
אני כ"כ חלוד שאני לא זוכר איזה ר"מ זה, אבל לא יפתיע אותי אם זה ר"מ דח"ש בקו"ם. במקרה כזה מה שזה אומר שאתה בעצם עושה מין 'טופס טיולים יוצא', לסיים את הסיפוח או ההצבה.

בקיצור, בלה-בלה שלישותי

עדכון: אליבא ד'גוגל, ר"מ 8 הוא אכן ר"מ דח"ש. מכיוון שאתה מוצב/מסופח כרגע לר"מ 8, ר"מ 8 צריך לפלוט אותך חזרה ליחידה הנכונה בבקו"ם שתסיים את הטיפול בך ותשלח אותך לטירונות.

אמנם צדקתי, אבל תשאר פה לדראון עולם החלודה שהעליתי. היה לי זיכרון ביזארי לכל הרשימות המקובצות בצבא...
(Military Incompetence, הוצאת מערכות)

נערך לאחרונה ע"י GilBates בתאריך 21-02-2007 בשעה 00:05. סיבה: עדכון
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:23

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר