19-02-2007, 23:24
|
|
|
|
חבר מתאריך: 08.04.06
|
|
ל-ד. שוהם
כואב לי על כל הסבל שעברת וכל הרגעים הקשים והנוראים שהיית חייב לעבור. אני מצטערת שנפטרת בדיוק כשהתחלת לחיות את החיים. בטח יש עוד המון המון המון דברים שרצית לחיות ולחוות. אני גם יודעת שיש הבדל עצום בין לחיות את מלוא הרגע ולחוות אושר כי אתה שם וכי זה ככה, לבין לחיות ולחוות את מלוא הרגע כי הגרזן מרחף מעל ראשך בכל רגע ורגע. הכאב, הפחד, העצבות, והבדידות, הצער תמיד מחכים מעבר לפינה. לא עוזבים עד הרגע האחרון.
אבל אני כן שמחה שחיית! שחווית! אני מקבלת כל מה שאמרת ומסכימה איתך במאה אחוז!
אבל למה זה כל כך קשה לעזאזל? למה כל כך קשה לחיות את הרגע? להיות כל כולנו בתוכו? למה כל כך קשה להעריך את הדברים הקטנים ולהנות מהם?
יש הרבה אנשים שמגיעים למסקנות שלך רק בימי הזיקנה שלהם. פתאום הם תופסים את עצמם שלמרות שחיו הרבה שנים, בעצם לא חיו כלל. גם הם רואים את המוות מתקרב, אבל לא בכזו מהירות כמו שאתה ראית דוהר לכיוונך. לפעמים זה משמש להם זרז ולפעמים לא. הם ממשיכים להיות מתים המהלכים חיים על פני האדמה. הם מתים מבלי לחיות אפילו יום אחד בעולם הזה.
האומץ הזה שקיבלת כשהעזת - זה משהו שמחייה אותך מבפנים, מזרים בך אדרנלין. זו הרגשה מיוחדת שמרגישים כאילו אתה אדון לגורלך, כאילו אתה יוצא להרפתקה נפלאה. הרגשה שמעניקה המון כוח ושמחת חיים, ואני ממש ממש שמחה שחווית אותה והרגשת אותה. זאת אחת ההרגשות שאין לה תחליף בעולם הזה. אפילו לא בעולם הבא.
ייתכן שכשקיבלת את כאב הבטן מהארוחה חשבת לעצמך שהיית מסכים לעשות עיסקת חליפין ובמקום כל כאב בלתי נסבל היית מקבל כאב בטן קטן מארוחה שאכלת קצת יותר מידי.
מכל מה שציינת אני הכי מעריצה את האומץ שלך להרביץ לילד שהציק לחבר שלך. זה דורש כזה אומץ בלתי ייאמן! לעבור ממצב שמפחדים מהילד המציק ולא עושים נגדו כלום, להתגבר על כל הפחדים וכו' ובכל זאת לנסות לעצור אותו ממעשיו. לי אין אומץ כזה.
אני מקווה שאיפה שאתה לא נמצא, אתה מאושר, חי את החיים במלואם (יש המאמינים שיש חיים אחרי המוות, ואני אחת מהם. החיים - לא כמו שלנו. יש להם מובן של "לחיות" משלהם) , מקווה שאתה צוחק במלוא הלב, אולי עושה קצת קונדסים פה ושם, ובאופן כללי נהנה וכיף לך.
תהי נשמתך צרורה בצרור החיים.
ומילה קצרה לכל החברים כאן:
אני מקווה שלא פגעתי כאן ברגשותיו של אף אחד בעובדה שדיברתי במילותי עם ד. שוהם. אני מקווה שגם מה שכתבתי לא עורר זעם או תגובה של "איך היא מעיזה!" "איזו חוצפה" או משהו דומה. כתבתי על פי אמונתי מכל מה שקראתי במיסטיקה ומה שאני מאמינה בו: יש חיים לאחר המוות, והמתים כן יכולים לשמוע אותנו, והם לא רוצים שנהיה עצובים מידי מזה שהם מתו.
אם פגעתי ברגשותיו של מי מכם - אני מבקשת סליחה מכל הלב.
אני לא מבולגנת, אני פשוט חושבת שכאוס זה הסדר של היקום...
|