לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-02-2007, 17:44
  ilia_4 ilia_4 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.02.07
שלח הודעה דרך MSN אל ilia_4
נעלם לי הסעיף + חריג למיוני טיס

אז ככה - כשהייתי בצו הראשון התקשיתי בזיהוי המספרים הצבעוניים בספר הזה של העיוורון צבעים , ובגלל זה שלחו אותי לאופטימיטריסט הצבאי , שם הוא בדק אם אני רואה גוונים טוב , עברתי את זה בלי שום טעות , ואחרי זה שאלתי את זאת שיושבת במרפאה אם יש לי עיוורון צבעים היא אמרה שכן יש לי עיוורון צבעים חלקי , לפי זה הבנתי שיש לי סעיף על עיוורון צבעים(חלקי) , הפרופיל שנקבע לי הוא 97 ככה שלא ירד לי על זה פרופיל , אחרי כחודש מהצו הראשון ביררתי מה הקב"א והדפ"ר שלי , הקב"א 53 הדפ"ר נורא חלש 50 , אך הדפ"ר יצא לי חלש מכיוון שבדיקת השתן שלי הייתה לא תקינה והתבקשתי לשתות ליטר וחצי מים ולחזור לבדיקה תוך שעה , כך עשיתי , לאחר מכן במבחנים הפסיכוטכנים היה לי די קשה להתרכז כי השלפוחית שלי צעקה עליי שזאת לא התשובה הנכונה(הייתי חייב להשתין במילים אחרות) ולכן יצא לי דפ"ר נמוך...שאלתי מה אני צריך לעשות בשביל מבחנים חוזרים ענו לי שאני צריך לשלוח פקס ולצרף תצלום של תעודה אחרונה , הבעיה היא שאני לא כל כך שקדן בלימודים ואין לי ציונים יותר מדי טובים , יש לי עוברים... וכנראה שהם יראו שאני לא משהו בלימודים ולא יתנו לי מבחן חוזר..
עכשיו לפני מה שהבנתי כל סוג של עיוורון צבעים פוסל ישירות מטיס ולכן ירדתי מהנושא של הטיס בהתחשב בכך שהקב"א שלי גם לא מתאים , וזה היה החלום שלי כל חיי להיות טייס =\.
בימים האחרונה השתנה אופן התצוגה בקיוסק האישי ועכשיו הסעיפים שישנם למלש"ב מצויינים שם , אני נכנס ומתפלא שאין לי שום סעיף ובמיוחד לא על עיוורון צבעים. אז ייתכן שהם שכחו מזה או פשוט האדם שרשם את הנתונים איכשהו התעלם מזה , ועכשיו אני רוצה לבקש להתקבל כחריג לטיס...
אז מה עליי לעשות והאם אתם חושבים שזה אפשרי ?
והאם יכול להיות שיש לי סעיף על עיוורון צבעים אך הוא פשוט לא מצויין בקיוסק האישי ?
תודה לעונים וסליחה על החפירה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:03

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר