לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-02-2007, 06:13
צלמית המשתמש של The_Merlin
  משתמש זכר The_Merlin The_Merlin אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.04.02
Follow me...
שים לב צוונציק!
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי zhhv שמתחילה ב "למומחה להסטוריה"

ותנסה להבין. אני מצידי אנסה להסביר לך כי נדמה לי שאתה בכלל לא מבין איפה אתה כותב.
אתה נמצא בפורום של אנשים שרובם רציניים שמביעים דעות על ענייני היום בארץ ובעולם. חלק כאן מהצד הימני של המפה הפוליטית חלק מהשמאל וחלק באמצא. יש כאן דיונים על הכל והכל באיזון יחסי וריסון עצמי.
אתה לא נמצא כאן בפורום של חטיבת הביניים או התיכון שבו אתה לומד, (מן הסתם ועל פי התגובות האגרסיביות והיסטריות).
אתה יכול להביע את דעתך כאן, ביזארית ככל שהיא תהיה ולקבל תגובות בהתאם, אבל...! אתה לא יכול להגיב במשלוח קללות וגסויות למשתתפים שהגיבו לך באמצעות הדואר הפרטי ולהביע את דעתך באלימות. הייתה כאן דוגמא אחת שהועלתה למה ששלחת לחבר אחר ואם הייתי מעלה את מה ששלחת אלי היית כבר חסום.
אז תבין ותפנים: אם המטרה שלך היא להפוך ל"טרול" התורן תמשיך ככה ומהר מאוד תיחסם ותעלם. אם אתה מתכוון להתארח כאן, ללמוד מכולנו וללמד את כולנו כדאי לך מאוד למתן את ההתנהגות הזו.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:51

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר