לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-03-2007, 07:20
  משתמש זכר juda juda אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.01
חיילת הותקפה וכמעט נאנסה. הטוקבקיסטים מאשימים אותה

החיילת שניצלה מאונס: ראיתי את המוות בעיניים

במדינה האלימה שישראל הפכה להיות, הסיפור הזה יכול לקרות לכל אחת ולכל אחד כמעט. חיילת בת 20 שחזרה מבילוי לפנות בוקר והלכה בפתח תקווה הותקפה בידי אלמוני , שדקר אותה וכמעט אנס אותה. אמש (שבת) סיפרה ממיטתה בבית החולים כיצד ניצלו חייה: "אני לא יודעת מאיפה קיבלתי את הכוחות האלה. למרות שדקר אותי לא התייאשתי וצרחתי, נאבקתי ובעטתי בו. פשוט ראיתי את המוות בעיניים. הייתי בטוחה שהוא עומד לרצוח אותי".

היא מתקשה לזוז וסובלת מכאבים עזים. סביב מיטתה בבית החולים נמצאים כל העת אמה ובני משפחתה: "הייתי בבילוי במועדון הצריף, לאחר מכן ידידים החזירו אותי וירדתי אצל חברה. הייתי אצלה רבע שעה ואז התכוונתי להגיע לביתי שנמצא בקרבת מקום. היה איזה קטע חשוך שבו חונות משאיות שחציתי אותו. כשהגעתי לכביש, פתאום שמעתי מישהו רץ מאחורי. העפתי מבט לאחור וראיתי אדם רץ לכיוון כשהוא מחזיק דבר מה ביד. הוא הגיע אלי ותפס אותי.

התחלתי לצעוק 'אלוהים, אלוהים, אמא הצילו', הוא בתגובה אמר 'עכשיו את באה איתי'. התחלתי להיאבק בו, השתחררתי והתחלתי לברוח, אך הוא המשיך לרדוף אחרי ואז תפס אותי, הוציא סכין מתוך המעיל והתחיל לדקור אותי ברגליים. נפלתי על הכביש מדממת. לא איבדתי את העשתונות והתחלתי לבעוט בו. נתתי לו בעיטה בפנים וכל הזמן צרחתי שיצילו אותי. הצלחתי לאחר הנפילה להסתובב והוא המשיך לדקור אותי. אני המשכתי לבעוט בו".
גם כאשר שכבה מדממת על הכביש, ניסה התוקף להפשיל את מכנסיה, ואמר לה במבטא רוסי: "בואי איתי, בואי איתי", כשהוא ממשיך לדקור אותה. "בשלב מסוים הוא הבחין שהידיים שלו מלאות בדם לאחר שגרר אותי על הכביש. יכול להיות שהוא נלחץ כשהוא ראה את הדם. הוא לקח את הארנק שלי וברח".

המרדף והתקיפה נמשכו כשבע דקות, ובזמן הזה איש לא עבר ברחוב. "לאחר שהוא עזב אותי המשכתי בצעקות והתחלתי לרוץ כשאני מדממת על הכביש עד שהגעתי לצומת ואז ראיתי ניידת משטרה. סימנתי להם לעצור וכשהשוטר ירד התמוטטתי על הכביש. אחרי מספר דקות לא יכולתי יותר ואיבדתי את ההכרה".
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3371979,00.html

מה שעוד זיעזע אותי, מלבד המקרה הקשה שעבר על האישה הזו, בסיפור הזה אלו תגובות של חלק גדול מהטוקבקיסטים אשר מצאו את האשם דווקא במותקפת על כך שהיא עברה במקום שהיא עברה בו (למרות שהוא סמוך לביתה).

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:47

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר