לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-03-2007, 20:27
  mullholand drv mullholand drv אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.07.06
סיימתי היום טירונות 02 במחווה אלון כמה שאלות

סיימתי תטירונות עבר בטיל והיה סבבה ...עכשיו יש לי פרופיל 64 נפשי ת"ש 2...וגם דיי הבהרתי שאני רוצה קל"ב לקצין מיון,משקית ת"ש והמפקדים שלי..קיצר היום כשסיימנו נתנו לכולם צווים,מה הם יעשו בסדיר....לי נתנו צו הצבה לשדה דב...במערך הטכני השאלה שלי האם זה אומר שאני הולך לשרת שמה? או שאני הולך רק להחליף למדים של חייל האוויר ואז ישלחו אותי לבסיס אחר לקבלת קורס\התחלת הסדיר?.יכול להיות שלא יהיה לי בכלל קורס?..אני גר ברמת-גן מה שעוד יותר גורם לי להאמין שאני ישרת שמה ויהיה לי קל"ב יומיות...מישהו יודע מה הולך להיות לי יום ראשון בערך?

הינה הפרטים שרשמו לי:
צו הצבה.
שם המקצוע:חייל במערך הטכני
עלייך להתייצב ביחידה:ימם 321 רמ 4ג
מקצוע:25
הצבה:48
גמר סיפוח:1
סיפוח:2
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-03-2007, 18:31
  liormm2 liormm2 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.01.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי mullholand drv שמתחילה ב "סיימתי היום טירונות 02 במחווה אלון כמה שאלות"

כן.. שולחים לימ"מ מ-02 בכדי לעבור מחיל ירוק לחא.. אני לפני שבועיים הייתי בימ"ם כדי לעבור למחא לחיל ירוק ככה שהיממ זה קולט לחייל האוויר וגם פולט מחיל האוויר

לפי הצו שלך.. אתה תגיע לשם ככל הנראה לא תקבל מדים לבנים שם אלה רק צו סיפוח לטכני בחיפה לשם קורס ותשתלב במערך הטכני של ח"א על כל פנים את המדים הלבנים תקבל בטכני בחיפה שם עושים בד"כ את הקורסים.. בקשר לקל"ב זה כבר בסיום הקורס לפי צורכיי הצבא תוך התחשבות בחייל... תתבקש לדרג בסיסים שונים יהיה לך מפה ועלייה כל בסיס ותוכל לראות מה קרוב למרכז או לדרום ולצפון.. מה שבטוח זה שיהיה בהסדר!! בהצלחה בהמשך!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:55

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר