לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-03-2007, 01:14
צלמית המשתמש של עידו403
  משתמש זכר עידו403 עידו403 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.04
אם תגיע ככה לצבא, את הבית אתה תראה מעט מאוד
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי צנחן לעולם שמתחילה ב "מתי קרביים בבית??"

למה? כי לחץ בית הוא אויבו הגדול של כל חייל צעיר.

יוצאים כשאפשר, נשארים כשצריך.
יהיו לך תקופות שתסגור שבועיים ואז תצא בשישי, יהיו תקופות שתצא שלושה חמושים רצופים עד השבת הבאה שתסגור, ויהיו לך גם 21 ו-28 שתסגור, וזה עוד מבלי להזכיר ריתוקים ושבתות שבטח תקבל כעונש.
בהכשרות (טירונות+קורסים) יוצאים בסביבות פעם בשבועיים. באימונים יוצאים יותר טוב, אלא אם זה ברמת הגולן ואז בסופ"ש תופסים כוננות מול סוריה וסוגרים שבתות. בקו יוצאים גרוע.

חגים? תלוי בסבב יציאות. יהיו לך חגים רצופים שתסגור בבסיס. השאיפה היא שבפסח תהיה באחד משני החגים (ליל הסדר או פסח ב' ) בבית.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-03-2007, 04:50
  «TaL» «TaL» אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.01.07
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי עידו403 שמתחילה ב "אין את זה לקרביים"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי עידו403
אפשר להוציא אותך הביתה? יוציאו. בדרך כלל זה חלק מסבב יציאות מוסכם וידוע.
רגילות? כשאפשר נותנים. בדרך כלל בירידה מקו, אבל אל תבנה על זה. לי חייבים עד היום שלוש רגילות...

אחי אומנם אני צעיר מת ועוד לא התגייסתי אפילו אבל לדעתי אתה סתם מפחיד את הבן אדם........
בקרבי היום המגמה היא לא לסגור כשלא צריך
יש לי חבר עכשיו שסיים טירונות בחטיבה 900 (דוכיפת) שזה חי"ר לכל דבר ומתוך 16 שבועות של טירונות הוא יצא הביתה 11 שבועות ומתוך ה-11 האלה היו לו 5 חמשושים.... ככה שהיה לו אחלה יצאות יצא לו לסגור כולה שבת אחת בחודש
ויש לך רגילות בנוסף שזה אומר 10 ימים בבית בדרך כלל (2 חמשושים + 5 ימי חול) פעם ב-4 חודשים..
ובחגים יוצאים אחי אלא אם כן יש משהו ממש חריג שזה אומר בפסח ובראש השנה, ונראה לי גם יום כיפור לא בטוח אבל....
בסך הכל בטירונות ובאימון מתקדם אחהל יציאות
אחר כך מתחילים לטחון קצת 18-3 יש כאלה שעושים אבל גם יש כאלה שעושים 15-6 ואחרי כמה חודשים זה משתפר גם ל 10-4
סה"כ לא כזה נורא אפשר להסתדר.....
ישן 16-03-2007, 11:40
  tm tm אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.02.03
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי «TaL» שמתחילה ב "[QUOTE=עידו403]אפשר להוציא..."

ויש לך רגילות בנוסף שזה אומר 10 ימים בבית בדרך כלל (2 חמשושים + 5 ימי חול) פעם ב-4 חודשים..
ובחגים יוצאים אחי אלא אם כן יש משהו ממש חריג שזה אומר בפסח ובראש השנה, ונראה לי גם יום כיפור לא בטוח אבל....

עידו צדק.לא תמיד אתה מקבל רגילות.
10 ימים כל 4 חודש?אני שנה וארבע בצבא ואני לא רוצה לספור את הרגילות קיבלתי(בוא נגיד שאני לא צריך אפילו יד שלמה בשביל זה..)ובטח שלא רגילות של 10 ימים..
"בחגים יוצאים" משתדלים להוציא בחגים כשאפשר - זאת אומרת כשאתה באימון\הכשרה.נראה לך שבקו אתה תצא כל חג?חלק יוצאים וחלק נשארים.
סה"כ כן - טירונות וא.מתקדם לא אמורות להיות יציאות גרועות במיוחד..אבל אחר כך בקו זה לא מי יודע מה.
(10 -4? הלוואי עליי )
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:08

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר