23-03-2007, 06:12
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 08.12.04
|
|
קודם כל ברוך הבא. (אם היית פה אתה מכיר את כל החוקים והלינקים או שאני צריך לשלוח לך את השלט?)
שנית אף אחד לא יזרוק עליך עגבניות אבל בו ותגיד לי אתה, תסתכל על התמונה בתור צופה ולא בתור הצלם/בעל התמונה,
מה אתה חושב על התמונה שלך? הקומפוזיציה בנויה כמו שצריך בפריים?
תמיד תלמד להעביר על עצמך ועל העבודות שלך ביקורת עצמית לפני שאתה מפרסם משהו (במיוחד שאתה רואה אותו אחרי הצילום במסך המחשב).
לדעתי יש בתמונה פוטנציאל אבל אין השקעה ואני אסביר לך למה:
1. הרקע לא מוקפד בכלל, זה נראה שצילמת את הפרי במטבח, בצילום מזדמן (סנאפשוט) וללא מחשבה על בניית הפריים כמו שצריך.
2. שני הפירות בקידמת הפריים שלא נמצאים בפוקוס מושכים את העין ואת תשומת הלבד מאוד מאוד מהפרי המרכזי שכן בפוקוס.
3. הפרי המרכזי שהוא אמור להיות עיניין הפריים, חשוך ביחס לפריים כולו ולא מושך את העין ואת תשומת הלב אליו.
תסתכל על התמונה שלך בתור צופה ותראה אם התמונה מושכת אותך להמשיך ולצפות בה או פשוט להמשיך ולדפדף הלאה?
ושוב תמיד תלמד להעביר על עצמך ועל העבודות שלך ביקורת עצמית, תסתכל על התמונה בתור צופה ולא בתור צלם,
התמונה אמורה למשוך אליה את הצופה וככל שהצופה בוהה בתמונה או נשאר להביט בתמונה יותר אתה את העבודה עשית כמו שצריך.
אם פשוט מסתכלים על התמונה ומדפדפים איפה שהוא פיקששת בדרך ! 
קבל את דעתי בהבנה כי אני אומר לך את זה לעזור לך להשתפר הלאה.