לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-03-2007, 17:00
  stavico87 stavico87 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.03.07
עזרה עומד בפני דילמה...

שלום רב ח'ברה...!
אני משתמש חדש בפורום (למרות שטרם גיוסי צפיתי בהודעותיו לא מעט) והסיבה שהצטרפתי היא הסיפור האישי שלי .
ברצוני לדעת יותר מה הפרוצדורה הצבאית במקרה זה וכמובן אשמח גם לשמוע את דעותיכם.
.אז ככה לפני יותר משנה התגייסתי (חתמתי דח"ש בשביל זה) להנדסה קרבית סיימתי את הטירונות והכל נראה אח'לה אח"כ יצאתי לקורס חובשים וגם שם המוטיביצה שלי לא דעכה וחזרתי מרצון לאימון מתקדם..פה מתחילה הסאגה.
לפני חודש וחצי ,שבועיים בטרם אנו מסיימים את האימון, ועולים לקו חשתי במהלך נסיעה ברכבת ברע...התאשפזתי בבסיס שיזפון עם דופק נמוך ביותר והרגשת חולשה מעיקה ..מכאן והלאה אני לא יפרט את התלאות שעודני עובר כדי להגיע לסיכום כללי של תוצאות כלל הבדיקות שעשיתי ...בסיכומו של עניין לאחר גילוי בעייה קרדיאלית אני מאמין שאת השירות הקרבי כמעט ובטוח שאני לא ימשיך ומהכרותי וכמה בדיקות לגבי מדיניות הצבא במקרים כאלו סיכוי יותר מסביר שייבחרו לשחרר אותי על פרופיל רפואי -21.

פה באה ההתלבטות שלי לידי ביטוי ..אם וכאשר ישחררו אותי האם לנסות להתנדב או לקפוץ ל"ים הגדול" של החיים שבחוץ , שגם בהם אני יכול בד בבד לתרום למדינה בדרכים רבות ולא פחותות בערכן וגם כמובן לפתח את חיי היאישיים (השיקול של "מה יגידו" לא בא לידי ביטוי). פה באה עזרתכם בעניין..אם אתם יודעים מה הפרוצדורה הצבאית במקרים כאלו ( האם מתייעצים אם להשאיר בצבא,,מה ההגדרה שלי תהיה ואיזה סוג התנדבות יש וכו'...) או אם סתם בא לכם לחוות דעתכם בעניין אני יותר מאשמח לשמוע...

שלכם סתיו

נערך לאחרונה ע"י stavico87 בתאריך 27-03-2007 בשעה 17:04.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-03-2007, 17:05
  idanmag idanmag אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.03.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי stavico87 שמתחילה ב "עומד בפני דילמה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי stavico87
שלום רב ח'ברה...אני משתמש חדש בפורום (למרות שטרם גיוסי צפיתי בהודעותיו לא מעט) והסיבה שהצטרפתי היא הסיפור האישי שלי והרצון לדעת יותר מה הפרוצדורה הצבאית במקרה זה וכמובן אשמח גם לשמוע את דעותיכם...אז ככה לפני יותר משנה התגייסתי (חתמתי דח"ש בשביל זה) להנדסה קרבית סיימתי את הטירונות והכל נראה אח'לה אח"כ יצאתי לקורס חובשים וגם שם המוטיביצה שלי לא דעכה וחזרתי מרצון לאימון מתקדם..פה מתחילה הסאגה.
לפני חודש וחצי ,שבועיים בטרם אנו מסיימים את האימון, ועולים לקו חשתי במהלך נסיעה ברכבת ברע...התאשפזתי בבסיס שיזפון עם דופק נמוך ביותר והרגשת חולשה מעיקה ..מכאן והלאה אני לא יפרט את התלאות שעודני עובר כדי להגיע לסיכום כללי של תוצאות כלל הבדיקות שעשיתי ...בסיכומו של עניין לאחר גילוי בעייה קרדיאלית ואת השירות הקרבי כמעט ובטוח שאני לא ימשיך ומהכרותי וכמה בדיקות לגבי מדיניות הצבא במקרים כאלו סיכוי יותר מסביר שייבחרו לשחרר אותי על פרופיל רפואי -21.
פה באה ההתלבטות שלי לידי ביטוי ..אם וכאשר ישחררו אותי האם לנסות להתנדב או לקפוץ ל"ים הגדול" של החיים שבחוץ , שגם בהם אני יכול בד בבד לתרום למדינה בדרכים רבות ולא פחותות בערכן וגם כמובן לפתח את חיי היאישיים (השיקול של "מה יגידו" לא בא לידי ביטוי). פה באה עזרתכם בעניין..אם אתם יודעים מה הפרוצדורה הצבאית במקרים כאלו ( הם שואלים,מה ההגדרה שלי תהיה ואיזה סוג התנדבות יש וכו'...) או אם סתם בא לכם לחוות דעתכם בעניין אני יותר מאשמח לשמוע...
שלכם סתיו

דבר ראשון שלום רב
אתה אומר שיש לך בעיה רצינית (קארדיאולוגית זה לא בלב?) ואתה רוצה להתנדב דבר ראשון כול מי שיש לו פתור ורוצה להתנדב הוא מבורך כי באמת יש כאלה שמשיגים את הפתור וזהו רוצים לסיים התנדבות בצהל לדעתי חשובה מאוד בהקניית ערכים שלדעתי קיבלתי את רובם במהלך השנה יש לך אפשרות לקבל פרופיל 45 ולתרום במשהו אחר?(גם אם תיהיה פקיד זה תרומה) או שרק 21 רפואי?
ישן 27-03-2007, 18:10
צלמית המשתמש של עידו403
  משתמש זכר עידו403 עידו403 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.04
תראה, לומדים איתי שני חבר'ה לא כל כך שונים ממך
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי stavico87 שמתחילה ב "אני לא יודע מה האופציות..."

שניהם עם פרופיל 21 רפואי עקב בעיות שונות וצה"ל בחר שלא לגייס אותם.
אחד מהם החליט להתנדב, שירת בחיל החינוך למרות הבעיה שלו (בעיה שמפריעה לו גם עכשיו, אם כי לא מחלה או משהו כזה) והיום הוא סטודנט למשפטים.
השני החליט שלא להתנדב, והחל ישר בלימודים- גם הוא לומד משפטים.
הראשון בן 23, השני בן 19.

את האמת? אני אישית מעריך הרבה יותר את הבחור שהתנדב ושירת בצה"ל, (חוץ מזה שהוא גם יותר נחמד והשני ממש פלצן ).

אה, נזכרתי בעוד מישהו: בשנה שעברה למד איתי בחור שנולד עם בעיה לא פשוטה אחרת. מגיל אפס הוא הולך עם מיכשור מסויים ויקר שאמור להקל עליו את התיפקוד למרות אותה בעיה.
בנוסף לכל זה, בשנת 2002 נהרג אחיו הבכור, שהיה קצין חי"ר, בהיתקלות עם מחבלים ביהודה ושומרון.
לאותו בחור היו שתי סיבות גדולות לא לשרת בצה"ל- פרופיל 21, משפחה שכולה.
מה הוא עשה? התנדב ושירת במחלקת הקשר של שייטת 13.
היום הוא סטודנט בטכניון. בחור מדהים.

לדעתי אתה צריך לעשות עם עצמך חושבים ולבחור מה האופציה שהכי מתאימה לך- האם אתה מעוניין להמשיך בשירות צבאי, כאשר מן הסתם אתה תשובץ במקום אחר. ציינת שאתה חובש נכון? פסלו לך מקצוע? כי אם לא, אתה יכול לבקש לשרת במרפאה אזורית הקרובה למקום מגוריך. הצבא נוטה להתחשב במתנדבים.
*עד כמה שאני יודע, מתנדבים צריכים לחתום על ויתור אחריות רפואית מצידו של צה"ל.

ישן 29-03-2007, 03:51
  nyagil nyagil אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.03.07
עצה חברית מנסיון
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי stavico87 שמתחילה ב "אף אחד לא יודע אולי מה..."

תראה, היום בגיל 35 אחרי 14 שנים של מילואים אני מבין שהסדיר היה כלום לעומת הזמן של המילואים,
שירתתי ואני עדיין משרת בצנחנים ואני נשאר שם רק בשביל החברים.
זה לא קל, והרבה פעמים אני מרגיש פשוט מבוזבז. בנוגע אליך קיבלת מתנה - תשתמש בה,
יכול בהחלט להיות שהחיים מיעדים לך קצת יותר ממה שחשבת.
לדעתי אין טעם בהמשך שרות - סתם בזבוז זמן לך ולמדינה, גם כך המערכת לא יודעת לנצל כמו שצריך את כוח האדם שלה.

לעניין אם היקום מצא לנכון לשחרר אותך תנצל את זה, ותסתכל על הכוס המלאה - אמנם יש בעיה בריאותית אבל עכשיון יש לך יותר זמן לחיות.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:10

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר