לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > מערכות הפעלה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-03-2007, 00:10
  vampire14 vampire14 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.09.06
בעיה בקול

לפני כמה זמן כל כונן c נמחק לי בדרך מוזרה שאני לא יכול להסביר... אחריי שסיימתי להרביץ למחשב למקלת ולזרוק תעכבר התחלתי להתקין את הכל מחדש והכל עובד פיקס(אפשר להתווכח על זה אבל שיהיה) חוץ מזה שהסאונד לא עובד לי במשחקים.. ואך ורק במשחקים.. במדיה פלייר זה עובד בסרטים זה עובד רק במשחקים כמו משחקי אינטרנט ולמשל התקנתי את המשחק פייבל למי שמכיר אז הצלילים של התפריטים והסרטים בהתחלה עבדו אבל במשחק עצמו לא עבד נגיד הצלילי חרבות והקסמים.. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר שלי וזה לא עוזר... הדרייבר נקרא: "soundmax audio driver and aplication" והלוח אם נקרא(לא יודע איך נקרא אני פשוט ארשום מה שכתוב על הדיסק)
p4c800/p4p800
intel 875/865 chipset series
וציינתי את זה כי הדרייבר לכרטיס קול נמצא על הדיסק תמיכה של הלוח אם אז כנראה הם קשורים...
אם מישהו איי פעם שמע על בעיה כזאת ויש לו מושג איך לפתור אותה אני אודה לו מאוד כי אני לא יודע מה לעשות

החלפתי רמקולים והקול חזר... אבל מה שמעצבן אותי זה שהרמקולים היקרים שלי עם הסאב לא מוכנים לנגן את זה אז שוב אם למישהו יש מושג מה יכול לגרום לסט רמקולים אחד לעבוד ולשני לא שיכתוב.. אני לא יודע איזה סוג הם.. אני גם לא יודע איך לבדוק אז אם למישהו יש מושג כי תכלס הם מנגנים שירים רק לא משחקים אז אם יש למישהו מושג מה יכול לגרום לרמקולים לעשות את זה שיכתוב

נערך לאחרונה ע"י vampire14 בתאריך 26-03-2007 בשעה 00:15.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:14

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר