27-03-2007, 11:54
|
|
|
|
חבר מתאריך: 19.03.07
|
|
|
מכתב חריג יום סיירות
אני רוצה לקבל חריג יום סיירות וללכת ליחידה מובחרת, אבל יש לי קוצר ראייה. מה אתם אומרים על המכתב הזה?? נראה לכם יתנו לי חריג רפואי? אם יש הצעות לשיפור אשמח לשמוע...
מכתב בנושא קבלת חריג יום סיירות
למדור רפואי לשכת תל השומר שלום רב,
אני שרון, בן 18 מרעננה, עומד להתגייס בנובמבר הקרוב לצה"ל. בחודשים האחרונים, בעקבות הגיוס הקרב (והקרבי) התעניינתי יותר ויותר ביחידות צה"ל השונות והמגוונות (במיוחד בסיירות), ולאחרונה החלטתי שאני נחוש ורוצה לשרת בקומנדו הימי, שייטת 13. לצערי הרב, יש לי קוצר ראייה של 1.5 בעין ימין ו-1.25 בעין שמאל שפוסל לי את הזימון ליום סיירות, ובכך לא רק את שייטת 13 אלא גם את האפשרות לשרת בשאר הסיירות!
אני מאמין כי למרות הסעיף הקל אוכל להצליח בגיבושים ליחידות ובשירות עצמו, ואני מבקש מכם בכל לשון של בקשה, אנא, תנו לי הזדמנות להוכיח את עצמי. תנו לי הזדמנות להצליח במה שאני שואף להצליח בו. מדובר כאן על 3 שנים מהחיים שלי, וזה חשוב לי לאין שיעור להגיע ליחידה שבה אני רוצה לתרום ממיטב יכולתי. וכבר התחלתי להתאמן.
ידוע לי כבר על חריגי יום סיירות שהצליחו והתקבלו לסיירות העילית של צה"ל – אני מאמין שכך גם ביכולתי.
אנא, אשרו לי חריג רפואי של יום סיירות כדי שאקבל זימון ליום הסיירות ביולי.
שלכם,
שרון
ערכתי לך את שם המשפחה, עם הזמן תגלה שזה ממש לא רצוי לפרסם ככה פרטים אישיים. chatulim.
נערך לאחרונה ע"י chatulim בתאריך 27-03-2007 בשעה 12:01.
|