לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-03-2007, 20:28
  idanmag idanmag אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.03.07
שאלה-נתונים בסיסים לבקש לגדנע חובלים פרטים בגוף ההודעה

שלום רב לכולם
לפני כשבוע ביקשתי הזמנה לגדנע צלילה/שייטת וקיבלתי
משום שאין לי סיכוי לעבור את המר”י בשייטת החלטתי לבקש גדנ”ע חובלים
קיבלתי איימיל שיחזרי אלי אחרי 48 שעות ואחרי 48 שחזרו אלי אלי עם איימיל שרשום בו שאין לי נתונים מתאימים מספיק

ממה שהצלחתי למצוא ברחבי הרשת המינימום זה קב”א54 ודפ”ר 60 שאת זה יש לי.
הנתונים המלאים הם:
קבא 54 דפ”ר 60 צד”כ 31 סימול עיברי 7/9 .

התקשרי אליהם ופקידה נחמדה אמרה לי שאחד מהנתונים הנ”ל(ולא רפואי! או יותר היא לא היתה מוכנה להגיד מה רק שזה נתונים אישיים ולא רפואי) לא מספיקים בשביל שאני יקבל גדנע..

השאלה שלי האם זה נכון? מה תנאי הקבלה? האם באמת אני לא עומד בהם כי שוב התשובה הברורה ברשת קיבלתי רק על הקב”א שזה 54+ לגבי הדפ”ר ממה שהבנתי 60+ וזה בדיוק מה שיש לי

האם דרך יום סיירות אני יכול לקבל זימון? יש בעיה יום סיירות זה מ82 ומעלה וגדנע זה מ72 הכיצד זה הגיוני? אם לדוגמא יש לי תקב"א 54 אני יקבל חובלים דרך יום סיירות ? שוב אלה אם זה בעיה בנתון אחר אז אני לא יודע

אשמח רק משיודע 100% כי חיפשתי בכול רחבי הרשת ולא מצאתי תשובה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-03-2007, 20:48
  amit40404 amit40404 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.10.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי idanmag שמתחילה ב "שאלה-נתונים בסיסים לבקש לגדנע חובלים פרטים בגוף ההודעה"

יש שתי דרכים לקבל חובלים (חוץ מגדנ"ע)

* דרך יום סיירות לבעלי פרופיל 82 ומעלה.
* מי שאין לו נותנים רפואיים מתאימים ליום סיירות( 72 ומטה, משקפיים וכו') אבל יש לו נתונים אישיים ורפואיים שמתאימים לחובלים מקבל איתור צדדי לחובלים ללא יום סיירות.

בגלל זה גדנ"ע חובלים זה מ72 ומעלה כי גם ללא גדנ"ע אפשר דרך איתור צדדי לקבל חובלים גם עם 72.

בקשר לנתונים שלך אם הבעיה היא לא רפואית כפי שאמרת אני לא רואה סיבה שבגללה לא תוכל לקבל גדנ"ע לכן אני מאמין שיכול להיות שהנתונים שאתה חשוב שיש לך לא מדויקים(אולי קבא 53? הנקודה הזאת די משמעותית)....

בכל מקרה תברר את הנתונים שלך עוד פעם ותבדוק אם בטוח זו לא בעיה רפואית כי לפי הנתוניםי שהצגת פה היית אמור לקבל.. שיהיה בהצלחה!
ישן 26-03-2007, 21:24

בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי amit40404 שמתחילה ב "יש שתי דרכים לקבל חובלים (חוץ..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי amit40404
יש שתי דרכים לקבל חובלים (חוץ מגדנ"ע)

* דרך יום סיירות לבעלי פרופיל 82 ומעלה.
* מי שאין לו נותנים רפואיים מתאימים ליום סיירות( 72 ומטה, משקפיים וכו') אבל יש לו נתונים אישיים ורפואיים שמתאימים לחובלים מקבל איתור צדדי לחובלים ללא יום סיירות.

בגלל זה גדנ"ע חובלים זה מ72 ומעלה כי גם ללא גדנ"ע אפשר דרך איתור צדדי לקבל חובלים גם עם 72.

בקשר לנתונים שלך אם הבעיה היא לא רפואית כפי שאמרת אני לא רואה סיבה שבגללה לא תוכל לקבל גדנ"ע לכן אני מאמין שיכול להיות שהנתונים שאתה חשוב שיש לך לא מדויקים(אולי קבא 53? הנקודה הזאת די משמעותית)....

בכל מקרה תברר את הנתונים שלך עוד פעם ותבדוק אם בטוח זו לא בעיה רפואית כי לפי הנתוניםי שהצגת פה היית אמור לקבל.. שיהיה בהצלחה!

חברה אני בטוח בנתונים האלה הבאתי לבנאדם שבדק לי ת.ז והוא נתן לי את השם שלי והכול וזה 54 האם זה יכול להיות בגלל סימול עיברית? זה יכול להיות הגיוני שבשביל 2 משפטים וחצי לא יתנו לי לנסות את מזלי בחובלים?

חחחח אךך ההיגיון בצבא....

מישהו שיש לו קב"א 54 ודפ"ר 60 קיבל זימון? יש מישהו כזה ?
ישן 27-03-2007, 13:03

בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Free-Style שמתחילה ב "שמע אולי הקב"א שלך זה לא 54..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Free-Style
שמע אולי הקב"א שלך זה לא 54 ואולי הדפ"ר זה לא 60

בשביל לקבל גדנ"ע צריכים להיות לך נתונים של מאותר צדדים, אני לא בטוח שזה דפ"ר 60 אם אני לא טועה זה אותם נתונים כמו טייס בדיוק אז אם בטייס מבקשים דפ"ר 60 אז גם פה זה דפ"ר 60....

לא הורידו לך על הסימול עברית זה בטוח, כנראה מי שמסר לך את הנתונים ראה איזה טעות בעיניים....

אחי לאחר בדיקה נוספת זה הנתונים ב120%... אני לא יודע למה אבל יש מצב שהנתונים יותר גבוהים? זה לא נראה הגיוני כי הבנתי שזה הנתונים שאפשרי להיכנס לטייס אז לטייס אפשרי ולמבחנים של גדנע חובלים לא ? אין אפשרות לבדוק את זה יש פה מישהו שיש לו חבר או ששמע ממקור אמין או שהוא בעצמו נכנס קיבל הזמנה עם קב"א 54 ודפ"ר 60?

תודה לעוזרים...
ישן 27-03-2007, 13:43

בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי ^GammaRay^ שמתחילה ב "[font=Verdana]עברתי מיונים..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ^GammaRay^
עברתי מיונים לגדנ"ע... מאותר צדדי עברתי לחובלים ולא הלכתי גם.. מה שכן אין לי שמץ מה הקב"א או הדפ"ר שלי.. רק שהם טובים כי קיבלתי מיונים שונים ומשונים..
מה שכן לבחור עם הבעיה.. אם רשום לך שאתה זכאי למיוני צוות אוויר.. אז לאוו דווקא אתה זכאי לחובלים.. כי בחובלים יש את הקטע של מתאם קצונה נראה לי(מה שבטייס לא בטוח שצריך..) כי בכל זאת אתה קצין שמפקד על אנשים.

זה בדיוק מה שחשבתי... תראה לא רשום לי כלום על צוות אויר כי אין לי עדין פרופיל אבל הנתונים זה ככה ב100% והמתאם קצונה הוא 0 בגלל שהסימול עיברית זה 7/9 אני לא מבין איזה צבא דימיקול זה בשביל מילה וחצי שלא ידעתי אני לא מקבל מיונים :/

אתה בטוח בקטע הזה של המתאם קצונה? איזה מתאם אפשר להתקבל רק 2 או גם 1? ו0 לא?
שוב אני צריך תשובה של 100% המון תודה על העזרה
ישן 29-03-2007, 21:06
  אלעד105 אלעד105 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.03.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי idanmag שמתחילה ב "שאלה-נתונים בסיסים לבקש לגדנע חובלים פרטים בגוף ההודעה"

אני מנצל את האשכול הזה כי יש לי גם כן בעיה בקשר לגדנע חובלים.

נרשמתי לקורס הכנה לחובלים ושלחו לי בEMAIL שאני לא מתאים בגלל הפרופיל שלי או בגלל אחד מסעיפי הליקוי שיש לי.
אז ככה יש לי פרופיל 82 ועוד את ארבעת הסעיפים האלו:
סעיף 1PLANUS PES בדרגה קשה אך גמישה.סעיף 2חוסר בעצם הגולגולת ללא הפרעות.סעיף 3FEVER RHEUMATIC לפחות 5 שנים לאחר החלמה מסעיף 4ליקוי ראיה קל.
השאלה שלי היא: האם מישהו פה יודע אם הפלטפוס פוסל אותי מהגדנע כי אני יודע לפי מה שקראתי פה שסעיף 4 לא פוסל אותי.אבל אני לא יודע אם סעיף 1 פוסל אותי או סעיפים 2 ו3 שהם לא מורידים לי פרופיל פוסלים אותי?

בתודה אלעד.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:03

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר