ירפ"א תל-השומר,אני חייב את המספר שמה אם מישהו יודע שישלח בפרטי
אני חייב דיי דחוף את המספר של ירפ"א בתל השומר...אני חייב לדבר עם הקפ"ס שעשתה לי את הוועדה הרפואית...אם מישהו יודע מה המספר שלהם...שישלח לי בפרטי בבקשה זה ממש חשוב לי...
ועוד משהו,מישהו יודע מתיי הם פעילים?..יש מצב שהקפ"סים נמצאים שמה ביום ראשון הזה?,ואם לא אז מתיי כן?,יש מצב שלפני ה10.4?
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי mullholand drv שמתחילה ב "בעקבות פאק במערכת (כמה צפוי..."
מישהו יודע מה עושים במקרה כזה?,כמידע חשוב לא עבר...לצורך העניין הייתי בקצין מיון..ויש לי סעיף פסול קורסים,וקרוב לבית יומיות מפסיכיאטר...הבעייה היא שהמידע הזה לא עבר אליו והוא רצה לשבץ אותי כנהג משאית..אמרתי לו על זה והוא אמר לי שאצלו לא מופיע שום פסול קורסים,קרוב לבית ויומיות...ושאני יחזור אחרי פסח ושהוא יברר עם הקפ"ס שלי..עכשיו אני ממש לא סומך על המערכת...מה אני כבר יכול לעשות? הקפ"ס שלי אמרה שהיא יום ראשון תנסה להשיג אותו ואם לא אז אחרי פסח ישר ביו םשאינ צריך להתייצב בבוקר אני אדבר איתה והיא תוודא שקיבלו בימ"מ את החומר...מה לעשות?
תתקשר מחר בבוקר, תסביר את המצב, ותשאל מה אפשר לעשות בנידון
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי mullholand drv שמתחילה ב "מישהו יודע מה עושים במקרה..."
אם אתה יכול להתקשר למישהו- כמובן שהקפ"ס הכי עדיף.
כמו כן, שאל מה אתה יכול לעשות מבחינתך כדי לצמצם את הסיכוי שיגרם לך נזק עתידי כתוצאה מה"קצר" בתקשורת שהיה בין הגורמים- הכוונה היא האם אתה צריך להגיע עם מסמכים כלשהם כדי לוודא שאכן המידע הועבר.
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי עידו403 שמתחילה ב "תתקשר מחר בבוקר, תסביר את המצב, ותשאל מה אפשר לעשות בנידון"
תודה,דיברתי עם הקפ"סית שלי כבר קודם (לא זאת שעשתה לי את הוועדה הרפואית,אלה זו שהייתה בבסיס הקודם שלי שממנו יצאתי)..השאלה היא אם זה מספיק? לא כדאי לסמוך כל כך עלייה עם כל הכבוד? כי היא בטח בלחץ ויש לה הרבה דברים לטפל בהם..השאלה היא אם עדיף להלחם על זה שיתנו לי לדבר עם הפסיכיאטרית שעשתה לי את הוועדה הרפואית בירפ"א?