לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > מערכות הפעלה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-03-2007, 18:09
  avner22 avner22 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.03.07
נמחקה המערכת הפעלה, חייב את עזרתכם...\

לפני יומיים התקנתי את הווינדוס במחשב הדיסק קשיח שלי היה חדש ואז התקנתי אותו על שיטת NTFS כי אלה היו שתי האפשרויות שלי או זה או quick NTFS...
אחרי שהתקנתי הכל סידרתי את כל התוכנות והכל רציתי לשנות את הכונן לFAT32.. נכנסתי לpartition magic ולא היה אפשרות לסמן שם להפוך את זה ל FAT32 או ל FAT אלא רק logical partitioner תחת הכותרת ( primary logical) (הFAT 32 היה תחת הכותרת file system )
אז החלטתי לשנות את זה בינתיים ל primary logical הוא אמר לי להפעיל את המחשב מחדש ואז התחיל לעשות את הדברים..
לאחר כשעה חזרתי למחשב והוא כתב לי
disk boot failure, insert system dist and press enter
כאילו אין כלום על המחשב וזה אחרי שהוא עשה בוט מההארד דיסק..
אין אפשרות להיכנס לF8 אפילו כדי לנסות לעשות repair או משהו כזה לא יודע אם זה יכול לעזור בכלל..
מה אני יכול לעשות ?? אין לי גיבויים והכל נמצא על הארד דיסק אחד..
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-04-2007, 11:05

בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי avner22 שמתחילה ב "יש לי BOOTCD הבעיה שאין לי..."

הצלחתי להעביר אותו ולעשות לו אקטיב ניסיתי להפעיל את הווינדוס אבל עכשיו הוא כותב את ההודעה הבאה

windows could not start because the following file is missing or corrupt:

<windows root>\system32\hal.dll
please re-install a copy of the above file

מה אני עושה במצב הזה ?
חשבתי לעשות repair אבל ברגע שאני נכנס לrepair אז הוא מפעיל את ה recovery console ואז הגעתי לשורה הבאה:

c:/windows>

מה אני אמור לכתוב שם כדי להפעיל את הrepair ? אם זה בכלל יכול לעזור ..
מצאתי את המדריך הזה פה בפורום אבל לא הבנתי מה הם רוצים שאני יעשה שם ואיך אני יעשה אותו אם מערכת ההפעלה לא עולה... אולי אתם תבינו:
הבנתי גם מחיפוש פה בפורום שאני אמור לכתוב את הפקודה הזאת וכך להעתיק אולי:
copy C:\WINDOWS\ServicePackFiles\i386\hal.dll C:\WINDOWS\system32\hal.dll
ניסיתי לכתוב אותה אבל הוא כותב לי the system cannot find the file specified
כונן C אצלי הוא 8 מ"ב שאני פיצלתי לאחת התקנת ווינדוס בנסיון לתקן את הבעיה שהייתה לי ואין עליו כלום, הכונן שמותקן עליו הווינדוס הוא D ויש עוד כונן שאני פיצלתי של גיבוי של D כנראה.. בכל מקרה מאיפה אני צריך להעתיק אותו ?
אם אני כותב D:
אז הוא מעביר אותי לכונן D כך:
D:\>
איך אני ממשיך מפה ?

נערך לאחרונה ע"י avner22 בתאריך 01-04-2007 בשעה 11:31.
ישן 01-04-2007, 23:12

בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי The IceMan שמתחילה ב "הדרך הקלה ביותר היא, התקנה..."

בסופו של דבר הצלחתי לפתור את הבעיה, התקנה חוזרת של הווינדוס לא הפאפשרה כי היו לי שם קבצים שהיו עלולים להימחק.. עשיתי לקובץ boot.cfg rebuild ואז הצלחתי ליצור איכשהו עוד מערכת הפעלה על אותה מערכת הפעלה מאחר ולא כתבתי טוב את השם המדוייק של מערכת ההפעלה בבניית קובץ הBOOT.. בכל מקרה אחרי כן הצלחתי לעלות את המחשב במצב בטוח ותקן את הבעיה עם הקובץ.. עכשיו רק נשארתי עם הנזקים שעשיתי אם תוכלו לעזור לי להחזיר את המצב לקדמותו אני יודה לכם
אז ככה:
1. יש לי 2 כוננים שפיצלתי אותם, שיצרתי עם התוכנה acronis אני רוצה לחבר שוב את הכוננים לכונן אחד איך אני עושה את זה בשיטה הבטוחה ביותר ? הכונן שהתוכנה פיצלה ריק ועל השני מותקן הווינדוס.
2. אני רוצה למחוק את אחת המערכות הפעלה, כמו שאמרתי יש לי 2 מערכות הפעלה שהם בעצם אותה אחת, בשמות שונים.. איך אני מוחק אותה מהרשימה כי הוא מציג לי בעליית המחשב הודעה לבחור בין שניהם..

תודה.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:03

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר