לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-04-2007, 01:49
  itzik-t itzik-t אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.04.07
תקשיב ואולי תגיע!יש גם תמונות.
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Pan1c שמתחילה ב "אדיר!!!"

אם אתה כבר התגייסת אז חבל לך על הזמן סיכויים קלושים שתגיע לצמ"ה...אל תקרא!
אם עוד לא התגייסת אז תבקש להגיע להנדסה קרבית...ממליץ בחום לסיים מסלול ובקש קורס צמ"ה.
אם אתה בהנדסה אני ממליץ לך להגיע אחרי מסלול ככה אתה פחות צעיר ופחות עושה שטויות!
אל תחיו בסרט לא את כולם שלוחים לצמ"ה ועם כן ויש מצב ...אז שתי קורסים לפני התחילו לזרוק אנשים שעשו בעיות !....אוגוסט 03 כ-ב-ו-ד !
עם אתה חייל בעייתי סיכויים גדולים שלא יקבלו אותך לאיו"ש וישלחו אותך לגדוד שממנו באת!
כשאני הגעתי זה היה אחרי מסלול ,כיבלתי את כל הכבוד שבעולם אבל לא רק בגלל הניסיון שצברתי במסלול ,אני מת על הכלים האלה אוהב לעבוד איתם כל הזמן ביקשתי להיכנס לשכם טול כרם...(אפשר לקפוץ למחלקות שכנות לפעילות של כמה ימים אז לחזור למחלקת האם שלך) בהמשך הייתי גם כמה פעמים בג'נין ואת רוב הפעילויות שלי עשיתי בשכם! הרבה שטויות עושים בפנים במיוחד שמורידים עלייך אש חזקה ,ככל שהאש יותר חזקה מרשים לך להרוס יותר ...להעיף מכוניות לשבור חניוית , אל תפוצץ צינורות של מים! זה עולה לצבא ביוקר ועל הבשר שלך!במקרה הזה על בשרי.
הייתי בצמ"ה של 605 וכל הצמייניקים אחים ככה שאני לא ילכלך על הגדוד היו לי שם ימים יפים.
בקיצור לא רציתי להישאר שם עשיתי קצת בעיות כמו כל צמייניק ולבסוף הגעתי לאיו"ש פלוגה איכותי עם תגיע(תבקש) למ'ח בטול כרם/קלקילה לא תעשה שם שמירות ולא מטבחים-אין שמירות בלילה על המח'...כי אתה יושב בחטיבה ויש כל מיני פלוגות של קרקל אב"כ נחשון וכו..ששומרים עלייך כנ"ל במח' בשכם . וג'נין מסודרים לאללה כי המח"ט אוהב אותם שמה.
יש מחלקה בראמללה ששם יושב המפל"ג לא ממליץ לך להישאר בחטיבה הזאת ו...חטמ"ר מכבים יהודה עציון. יהודה ועציון בדרך כלל יושבים אניש קבע.
עם תגיע לאיו"ש מילה !יהיה לך שירות מעניין ותראה מה זה באמת עולם אחר של יריות מטענים רימונים הרבה מחבלים רצים בסמטאות אתה זה שרואה אותם כי אתה תמיד ראשון.. כן גם בשכם וג'נין פותחים צירים ראשונים בתוך הערים, כי לא רק בעזה יש מטענים שיכולים להעיף ג'יפ האמר וכו.. ממוגנים!
שיהיה לך אחלה של שירות שיהיה בהצלחה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-04-2007, 13:39
  משתמש זכר Black Mammmba Black Mammmba אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.05
שלח הודעה דרך ICQ אל Black Mammmba Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי דניאל מ שמתחילה ב "עזוב מגורים חוקיים או לא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי דניאל מ
עזוב מגורים חוקיים או לא חוקיים, אתה הורס לאנשים את הבתים אז לפחות תראה קצת כבוד.

לפני שאתה קופץ מעל הפופיק מחוסר ידע, או צפייה בתמונות של התקשורות.

דע לך שאין "סתם הריסת בתים" כפי שאתה מנסה הציג ולגרור לוויכוחים פוליטים ולואמונים.

הריסת בית בשטחים, באישור מח"ט. כאשר המח"ט מקבל אישור מאלוף הפיקוד (לרוב מדובר בפיקוד מרכז).
כאשר מגיעים למצב שצריך להרוס בית, זה לא סתם. אלה אם זה בסיר לחץ. וגם זה אחרי שהמבצע נמשך כ 10 שעות וזאת ברירת מחדל (המחבל האחרון היה חברון, פשוט לא רצה לצאת)

וכמו כן אם צריך להוריד שכונת קרוונים כדי לפתוח ציר דרכה, אני לא רואה בזה שום דבר שגוי.

אנו אנשים שממלאים פקודות עם הגיון ולא סתם באים להרוס כדי להגיד הרסתי מאה ואחד בתים.
תשאל כל צמני"ק כי עד שיוצא לך "להרוס" יוצאת לך הנשמה, מכיוון שהרבה פעמים כאשר המחבל רואה את הD9 מתקרב עליו , הוא מעדיף לצאת ולהכנה, במקום להרוס לו את הבית.
ובכך לא יהיה מגורים לילדים ולמשפחה שלו.

"שאלוהים ירחם על אויבי,כי אני לא ארחם עליהם,,-גנרל ג'ורג' סמית' פטון

ישן 02-04-2007, 14:44
  emile-a emile-a אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.05.06
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי Black Mammmba שמתחילה ב "[QUOTE=דניאל מ]עזוב מגורים..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Black Mammmba
לפני שאתה קופץ מעל הפופיק מחוסר ידע, או צפייה בתמונות של התקשורות.

דע לך שאין "סתם הריסת בתים" כפי שאתה מנסה הציג ולגרור לוויכוחים פוליטים ולואמונים.

הריסת בית בשטחים, באישור מח"ט. כאשר המח"ט מקבל אישור מאלוף הפיקוד (לרוב מדובר בפיקוד מרכז).
כאשר מגיעים למצב שצריך להרוס בית, זה לא סתם. אלה אם זה בסיר לחץ. וגם זה אחרי שהמבצע נמשך כ 10 שעות וזאת ברירת מחדל (המחבל האחרון היה חברון, פשוט לא רצה לצאת)

וכמו כן אם צריך להוריד שכונת קרוונים כדי לפתוח ציר דרכה, אני לא רואה בזה שום דבר שגוי.

אנו אנשים שממלאים פקודות עם הגיון ולא סתם באים להרוס כדי להגיד הרסתי מאה ואחד בתים.
תשאל כל צמני"ק כי עד שיוצא לך "להרוס" יוצאת לך הנשמה, מכיוון שהרבה פעמים כאשר המחבל רואה את הD9 מתקרב עליו , הוא מעדיף לצאת ולהכנה, במקום להרוס לו את הבית.
ובכך לא יהיה מגורים לילדים ולמשפחה שלו.

לא בא אליך בטענות, אבל הסיפור הוא הרבה יותר מסובך...
תאר לך שמחבל יסתתר בבניין שלך ברמת גן (כבר היו דברים מעולם ואפילו בזמן האחרון..) והוא פשוט לא ירצה לצאת כפי שאתה מתאר..אז יהרסו את הבניין שאתה והמשפחה שלך גרים בו...
עכשיו שלא יהיו אי הבנות, לא כתבתי כאן את דעתי האישית לגבי הצורך או הנכונות לעשות זאת, לא כתבתי שזו טעות וגם לא כתבתי שלא צריך או אסור להרוס בתים במקרים מסוימים...רק, כתבתי רק שזה לא מסוג הדברים שצריך לחגוג אותם ולהתגאות בהם כפי שנעשה כאן...

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:17

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר