08-04-2007, 16:53
|
|
|
|
חבר מתאריך: 22.09.06
|
|
|
צריך עצה, בנוגע לצו ראשון
אוקי יש לי צו ראשון עוד כמה ימים, עכשיו חוץ מבעיית ראיה קטנה (צילנדר אין אפילו מספר) אני בריא, ומחבר שגם יש לו אותה בעיה ובכלל קיבל עליה רק סעיף הבנתי שזה לא חמור, אבל לפני כמה חודשים התחלתי להתאמן לקראת הגיוס, (עמית לכושר) ריצות,אלוקנות,סחיבות,שקים וכ'ו.
כעבור חודשיים החלו לי כאבי רגליים, שלא יכולתי ללכת מרוב כאבים, נבדקתי אצל 2 אורטופדים והם נתנו לי מנוחה מכול דבר, הליכה,ריצה,עמידה ממושכת וכ'ו, ואמרו שזה שיין ספלידס, או שבר מאמץ א', ובכול מקרה זה ענין של מנוחה לעצם אז לא רצוי לעשות מיפוי עצמות וסתם לקבל קרינה, עכשיו הכאבים העזים עברו, אבל עדיין נשארו כאבים במאמץ כנראה שזה לא באמת עובר עד הסוף ונשאר מזה משהו לכול החיים, עכשיו כאחד שרוצה לתרום ככול האפשר, ו"מורעל", אני מאמין שזה לא אמור להפריע טיפה מציק וכ'ו, אבל מהצד השני ראיתי כבר על אנשים שהעלימו בעיות ובצבא שבאמת טוחנים תגוף הבעיות הקטנות הופכות לגדולות ומקבלים נזק לכול החיים, אבל הקטע הוא שאם אני אומר שהיה לי שבר מאמץ\עדיין יש אני מקבל ישר פרופיל 45, אז אני פה בדילמה, כי מהצד השני מי ידע מה היה בטירונות שאני חודשיים יקרע תצמעי ואז זה יחזור לכזה מצב ואף יחמיר.
|