לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-04-2007, 10:27
צלמית המשתמש של noam906
  noam906 noam906 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.09.05
שלח הודעה דרך MSN אל noam906
באמת אתמול קראתי ביקורת עליה בעיתון.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי merkavam4 שמתחילה ב "2 שאלות לגבי הפוג'י S6000/6500"

אם תרצה, אני מוכן לסרוק אותה.

בקשר לעדשה - אתה לא יכול להחליף עדשות. חבל לקנות מצלמה חדה בשביל טלה, כי אני בספק אם תמצא קומפטית בעלת זום אופטי שעובר את ה-300 מ"מ (העדשה שלך 28-300, כידוע לך).
אני בטוח שאתה לא רק על איזור הטלה, אלא נאלץ לצלם גם נופים והרבה אנשים.

לסיכום, אין עדשה להחליף והכי גרוע זה להחליף למצלמה שלא תעזור לך. תיאלץ להתמודד ולהתרגל.

בקשר לתפריטים - אני לא חושב שהבעיה שהצגת כל כך משמעותית. נכון, זה לא כ"כ נוח להחזיק כפתור כשאתה מדפדף בתפריט, אבל זה גם לא רפלקסית, שלכל פעולה יש כפתור.

גם במשצלמות של ניקון, D40, D50, D70 והשאר אתה צריך לשנות ISO ו-WB או דרך תפריט (איך בזה שימוש כלל) או באמצעות לחיצה על כפתור וסיבוב גלגלת עד מציאת המצב המתאים.

אתה לא יכול לדרוש שלכל פעולה יהיה כפתור, כי המצלמה קטנה וזולה, יחסית לרפלקסיות.

המצלמה קיבלה 4/5 כוכבים, בכתבה שנכתבה ע"י צלם של TheMarker, וזה נראה לי מספיק בהחלט לאדם המחפש מצלמה נוחה וטובה לשימוש ביתי בעיקר.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-04-2007, 10:38
  merkavam4 merkavam4 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.02.07
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי noam906 שמתחילה ב "באמת אתמול קראתי ביקורת עליה בעיתון."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי noam906
אם תרצה, אני מוכן לסרוק אותה.

בקשר לעדשה - אתה לא יכול להחליף עדשות. חבל לקנות מצלמה חדה בשביל טלה, כי אני בספק אם תמצא קומפטית בעלת זום אופטי שעובר את ה-300 מ"מ (העדשה שלך 28-300, כידוע לך).
אני בטוח שאתה לא רק על איזור הטלה, אלא נאלץ לצלם גם נופים והרבה אנשים.

לסיכום, אין עדשה להחליף והכי גרוע זה להחליף למצלמה שלא תעזור לך. תיאלץ להתמודד ולהתרגל.

בקשר לתפריטים - אני לא חושב שהבעיה שהצגת כל כך משמעותית. נכון, זה לא כ"כ נוח להחזיק כפתור כשאתה מדפדף בתפריט, אבל זה גם לא רפלקסית, שלכל פעולה יש כפתור.

גם במשצלמות של ניקון, D40, D50, D70 והשאר אתה צריך לשנות ISO ו-WB או דרך תפריט (איך בזה שימוש כלל) או באמצעות לחיצה על כפתור וסיבוב גלגלת עד מציאת המצב המתאים.

אתה לא יכול לדרוש שלכל פעולה יהיה כפתור, כי המצלמה קטנה וזולה, יחסית לרפלקסיות.

המצלמה קיבלה 4/5 כוכבים, בכתבה שנכתבה ע"י צלם של TheMarker, וזה נראה לי מספיק בהחלט לאדם המחפש מצלמה נוחה וטובה לשימוש ביתי בעיקר.

הכוונה היא לא להחליף עדשות, אלא להרכיב עדשת טלה עם מתאם(converter) על העדשה של המצלמה

יש דווקא דגמים של יצרנים אחרים, כמו סוני ופנסוניק עם זום יותר גדול ומייצב תמונה אופטי, אבל שוב, במקרה כזה מאבדים את איכות התמונה של הפוג'י.

לגבי סריקת הכתבה בעיתון- הדבר יתקבל בברכה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:39

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר