03-05-2007, 20:55
|
|
|
|
חבר מתאריך: 27.12.06
|
|
|
גיבושון חובלים מבוטל
חבר'ה, זה כבר לא הגיוני.
באיזה 8 בערב לפני איזה שעה בערך התקשר אליי נציג מחיל הים, הוא אמר לי שלא התייצבתי היום ליום מיון חובלים - יום מיון שלא קיבלתי שום הודעה עליו, ובגלל זה אני לא יכול לעשות ת'גיבושון ביום ראשון, ואם אני רוצה אז אני יכול לבקש גיבוש ליוני שזה מלווה בדחייה של הראיונות שבאים לאחר מכן ובדחיית גיוס למרץ 08.
עכשיו אני חושב לעצמי, למה אני סובל כל כך מהטעויות שלהם? לא רק שהם התקשרו אליי ביום ראשון, כן לפני 5 ימים כדי להודיע לי ש- אופס אני זכאי לגיבוש המשך, לא רק שהחייל הנחמד שלך לי זימון לגיבוש - זימון בהודעה "הנך מזומן להתייב לגיבוש ביום ראשון בתאריך 6.5.07 בשעה 8 בכניסה תחנת הרכבת "בת גלים", בחיפה", הוא שכח להגיד שיש גם יום מיון לגיבוש הזה שהתבצע כביכול היום, ומי שלא מגיע ליום מיון הזה לא יכול להשתתף בגיבוש - פשוט לא אמרו לי עליו! לא טלפונית לא בפקס לא במכתב לא כלום!
פשוט לא יאמן... אני כבר סידרתי את כל התכנונים שלי לכך שיהיה לי גיבוש.. עשיתי את כל הסידורים.. עכשיו הם אומרים לי בעצם "אופס, טעות שלנו, לא אמרנו לך - סליחה, אם אתה רוצה תבוא לגיבוש ביוני ודרך אגב - זה כנראה ידחה לך ת'גיוס... בעצם כמעט בטוח".
לא יאמן, פשוט בושה, בחיים לא קרא לי דבר כזה, אני גם לא קיבלתי שום זימון נורמלי לגיבוש המשך בדואר אלא טלפון לפני 5 ימים, לא הודיעו לי על מיון הכרחי לגיבוש, גרמו לי לחשוב שיש לי גיבוש, גרמו לי להתכונן נפשית שיש לי גיבוש, גרמו לי לתכנן דברים על פי הגיבוש ולקראת הגיבוש וכעט הם גם מבטלים לי את כל זה - אומרים לי שהגיבוש ידחה לי ת'גיוס, הראיונות שאני זכאי אליהם במקרה שאני לא יעבור ידחו לי ת'גיוס - בעצם פשוט קבעו לי ת'עתיד שלי בגלל טעות שלהם !!!
בבקשה תגידו לי מה אני צריך לעשות... זה מאוד חשוב שהדעות שלכם יהיו בקרוב כי אני באמת לא יודע מה לעשות עם עצמי... הם מפתיעים אותי כל פעם מחדש.... מה אני אמור לעשות?? לסוע ביום ראשון לגיבוש ולהתעקש שיכניסו אותי לשם? אני פשוט לא יודע.... בבקשה תביעו את דעתכם... תודה...