13-04-2007, 00:21
|
|
|
|
חבר מתאריך: 08.07.04
|
|
אם לומר את דעתי - בחרת לעצמך יום "לא-משהו" לצילום - או השעות שבהן צילמת לא היטיבו איתך ואיתה.
הבדלי התאורה-הצללה נראים (לפחות עבורי) בצורה די בולטת.
בנוסף, עם כל הצער שבדבר, לדעתי כדאי לעבור על התמונות מעבר ל-Level1.
משמע - healing brush - כדי להשיג תוצאות "מקצועיות" ונקיות יותר.
משום שהרי - מאפרת לא היתה לך בנמצא. (היה צריך לא מעט פודרה).
1. מיקום היד בתמונה הראשונה מציק. היד תופסת די הרבה מהפריים - ולמרות שהפוקוס על הפנים והעיניים טוב למדיי, הייתי מצפה ל-DOF רדוד אפילו יותר. לו היד היתה נמצאת למטה יותר, היה לדעתי טוב יותר.
2. הטובה ביותר כאן לדעתי. המשקפיים דווקא עושות לה חסד בתמונה לדעתי.
המיקום שלה בפריים טוב, כמו גם ה-DOF הכוללף.
3. בעייתית בתאורה ובזווית. למרות הנסיון בגיוון - היית לדעתי צריך לצלם ימינה יותר, בזווית מעט אלכסונית, כך היית מקבל נקודת מבט טובה יותר - כמו גם את הפנים שלה קרוב יותר לאחת הפינות - שזה בעיניי טוב יותר מאשר קרוב לאחת מפאות המסגרת.
עבור מקרים מסוג זה - המציאו את הרפלקטור - שווה להשקיע מעט יותר - גם אם זה דורש מעט יותר תכנון ומחשבה.
4. למרות שאני בעד החיתוך הצפוף, היית צריך לתת יותר "ספייס" למעלה - להותיר את העיניים במקום מעניין. במקום זה, אתה גורם לצופה לרדת עם כיוון הצפייה כלפי מטה, אל האזור הפחות מפוקס. במקרה כזה ישנה תחושה "לא מאוזנת" בין החלק העליון לתחתון - לפחות עבורי כצופה.
5. המבט מעניין, אך לא מספיק לדעתי. החיתוך כאן צפוף מדיי הייתי שמח למעט zoom-out
בעיקר באיזור השמאלי.
זו לפחות דעתי. שווה לבנות איזה רפלקטור לפעם הבאה - חשוב על כך - זה יישדרג פלאים את התוצאות שלך. ובנוסף - מזכיר את החשיבות במאפר/ת לפני הצילומים - אם לא השקעת - אין מנוס מעריכה מעבר ל-Level1.
זו בכל אופן דעתי האישית...
|