לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום לימודים. אנו מאחלים לכל הגולשים שנת לימודים מוצלחת חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > השכלה כללית > לימודים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-03-2007, 18:08
  Cfox Cfox אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.08.06
רישום מאוחר לבגרויות

שלום לכולם

אני רוצה לגשת הקיץ לבגרויות בפיזיקה ובמתמטיקה. לצערי, טעיתי והוטעיתי לגבי המועד האחרון להרשמה ואיחרתי אותו. הסבירו לי שאפשר להירשם במרב"ג יום לפני, ורק יום לפני.
ראשית, הכלל הדרקוני הזה ממש לא ברור לי- למה אי-אפשר להירשם החל מעכשיו? אני בכל מקרה משלם את הקנס!
שנית, האפשרות של הרשמה יום לפני וביצוע הבחינה שלא בבית-הספר בו למדתי מהווה בעיה רצינית עבורי. גם משום שהגעה לבית-הספר היא הרבה יותר פשוטה (נסיעה למרב"ג בבוקר כוללת פקקים רציניים ביותר), וגם משום שנסיעה למרב"ג במקום לעבודה פירושה אובדן יום עבודה מלא, מה עוד שבתחילת מאי אני מתחיל עבודה חדשה, ואני לא יודע איך הם יקבלו את זה שאני איעדר שלוש פעמים ליומיים רצופים.
בבית-הספר טוענים שאין שום אפשרות להסדיר את העניין. לאגף הבחינות דרך המשרד שלהם, ואין לי מושג מה הערך של זה. למישהו יש רעיון מה עוד אפשר לעשות? אם האופציות הן אובדן העבודה אל מול ביצוע הבגרויות, זאת לא בחירה כזאת קלה. חוץ מזה, לא לעשות את הבגרות בפיזיקה עכשיו פירושו לחכות עד לקיץ הבא, וכנראה לדחות בשנה שלמה את ההרשמה ללימודים.

חזרה לפורום
ישן 15-04-2007, 00:41
  Cfox Cfox אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.08.06
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי רמי המקורי שמתחילה ב "אני באותו מצב"

לי נוספת על זה בעיה נוספת.

אחת הבגרויו תשאני רוצה לשפר היא המעבדה בפיזיקה, שמופיעה בכמה צורות שונות- רגילה, חקר, ועוד. בניתי על זה שאני עושה בבית-ספר- הם עושים שם חקר, המורה יודעת פחות או יותר מה הנושאים, ולא הייתה לי בעיה להתכנן.
עד לפני יומיים המוקד לא ענו (שביתה? פסח? מי יודע...), וכשענו, ענתה לי פקידה שאינה מתמצאת בנושאים לימודיים, קראה לי מהדף הסבר לקוני של מה שהם עושים ונזפה בי בקול (ממש צעקה) כשהערתי שהנוהל של ההרשמה יום לפני הוא טיפשי. אני לא ממש יודע מה ללמוד למעבדה...

דרך אגב, איך אתה מתכוון לעשות רק שאלון אחד במתמטיקה?
הרי מאז שאנחנו עשינו השיטה השתנתה לגמרי. איך ישוקלל הציון הסופי?

חזרה לפורום

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:38

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר