18-03-2007, 18:08
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.08.06
|
|
|
רישום מאוחר לבגרויות
שלום לכולם
אני רוצה לגשת הקיץ לבגרויות בפיזיקה ובמתמטיקה. לצערי, טעיתי והוטעיתי לגבי המועד האחרון להרשמה ואיחרתי אותו. הסבירו לי שאפשר להירשם במרב"ג יום לפני, ורק יום לפני.
ראשית, הכלל הדרקוני הזה ממש לא ברור לי- למה אי-אפשר להירשם החל מעכשיו? אני בכל מקרה משלם את הקנס!
שנית, האפשרות של הרשמה יום לפני וביצוע הבחינה שלא בבית-הספר בו למדתי מהווה בעיה רצינית עבורי. גם משום שהגעה לבית-הספר היא הרבה יותר פשוטה (נסיעה למרב"ג בבוקר כוללת פקקים רציניים ביותר), וגם משום שנסיעה למרב"ג במקום לעבודה פירושה אובדן יום עבודה מלא, מה עוד שבתחילת מאי אני מתחיל עבודה חדשה, ואני לא יודע איך הם יקבלו את זה שאני איעדר שלוש פעמים ליומיים רצופים.
בבית-הספר טוענים שאין שום אפשרות להסדיר את העניין. לאגף הבחינות דרך המשרד שלהם, ואין לי מושג מה הערך של זה. למישהו יש רעיון מה עוד אפשר לעשות? אם האופציות הן אובדן העבודה אל מול ביצוע הבגרויות, זאת לא בחירה כזאת קלה. חוץ מזה, לא לעשות את הבגרות בפיזיקה עכשיו פירושו לחכות עד לקיץ הבא, וכנראה לדחות בשנה שלמה את ההרשמה ללימודים.