לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-04-2007, 04:46
  dahash dahash אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.04.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי frydman שמתחילה ב "בוחן צ"א"

אני מצטער אם אתה חושב שההודעה שלי אבסורדית ולא מדוייקת......
נכון, לא כולם יודעים מה הרמת טיסה המדוייקת שלהם ואם הם סטיקרים, אבל יש בודדים שהצ'קרים אמרו להם אפילו ושזה ידוע עליהם.
אני יכול לתת לך דוגמא על בחור אצלי בקורס שכל סוציומטרי שעברנו הוא עלה לוועדה על זה, היה לו סוציומטרי בין הנמוכים ובכל זאת העבירו אותו שוב ושוב על אזהרה [באחת הטיסות הצ'קר אמר לו שהוא שחצן, יהיר ומתלהב, אבל זה לא אומר שהוא לא טייס טוב]....
ועוד שניים שעלו לסוציומטרי גרוע ולא עפו כי הרמת טיסה שלהם גבוהה מאוד, שלבים מעלינו יכלו לברר מי מיועד בערך למה [למרות שהרוב שמועות].
אז כה, בסופו של דבר יעדיפו מישו שטס יותר טוב מאשר מישו חברותי וספורטאי טוב יותר. זאת המציאות, ובתכלס זה הגרום הכי חשוב, הרמת טיסה.

בכל מקרה, הבצ''א זה לא מה שיגרום למישו לנשור מהקורס.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-04-2007, 05:59
  emile-a emile-a אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.05.06
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי dahash שמתחילה ב "אני מצטער אם אתה חושב שההודעה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי dahash
אני מצטער אם אתה חושב שההודעה שלי אבסורדית ולא מדוייקת......
נכון, לא כולם יודעים מה הרמת טיסה המדוייקת שלהם ואם הם סטיקרים, אבל יש בודדים שהצ'קרים אמרו להם אפילו ושזה ידוע עליהם.
אני יכול לתת לך דוגמא על בחור אצלי בקורס שכל סוציומטרי שעברנו הוא עלה לוועדה על זה, היה לו סוציומטרי בין הנמוכים ובכל זאת העבירו אותו שוב ושוב על אזהרה [באחת הטיסות הצ'קר אמר לו שהוא שחצן, יהיר ומתלהב, אבל זה לא אומר שהוא לא טייס טוב]....
ועוד שניים שעלו לסוציומטרי גרוע ולא עפו כי הרמת טיסה שלהם גבוהה מאוד, שלבים מעלינו יכלו לברר מי מיועד בערך למה [למרות שהרוב שמועות].
אז כה, בסופו של דבר יעדיפו מישו שטס יותר טוב מאשר מישו חברותי וספורטאי טוב יותר. זאת המציאות, ובתכלס זה הגרום הכי חשוב, הרמת טיסה.

בכל מקרה, הבצ''א זה לא מה שיגרום למישו לנשור מהקורס.

סוציומטרי זה בדיחה.... טוב שלא מעיפים על זה (אלא אם מדובר במישהו שהוא גנב או רמאי או משהו כזה..) הצבא זה לא מסיבה, כל עוד הבנאדם לא עובר על החוק אין סיבה שיעיפו מישהו על פופולריות בזמן שלום...זה מתאים לכוכב נולד לא לטייס קרב.
סוציומטרי מלחמה...זה כבר עניין אחר...
ובעניין אחר..תלמד לשרשר, אם זה לא ברור איך אז תשלח מייל פרטי לאחד המנהלים והם יסבירו לך.
אמיל.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:56

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר