לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-05-2007, 15:43
  Theurgist Theurgist אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.07
בעיות עם חייל החימוש: צריל עזרה וכמה עצות.

שלום רב,

אני בן יחיד(עם חתימה לקרבי) ואני שוחר בחייל החימוש שסיים י"ג-י"ד על חשבון צבא( יש חוזה שאומר אם אני לא מתגייס לחימוש אני מקבל קנס 10 אלף שקל). רציתי לעשות ביטול מיקצוע ולקח לי בערך חצי שנה לעשות את זה( במשך הזמן שלמדתי הם משכו את הזמן וזה הגיע עד שסיימתי י"ד). בסוף קיבלתי מהצבא גיבוש צנחנים וסיימתי אותו בלי לפרוש (עד הסוף) ההסכם היה אם אני מתקבל אני מתגייס לצנחנים ואם לא אני מתגייס לחימוש. כמובן שאני לא רוצה חימוש אלא רק קרבי אפילו אם אני לא יתקבל לצנחנים אני ילך בשמחה לחטיבה אחרת (שזה לא בהסכם).

עכשיו אני מקבל מכתב מחייל החימוש לבוא לקורס קדם צבאי למשך שבוע או שבועיים. כמובן אני ניהיה מבולבל אחרי שהנושא הזה היה סגור איתם. (כתוב אם אני לא בה אני מפר חוזה ונחשב ניפקד)

בדעתי כמה מחשבות:
1. לא ללכת לקורס הזה וללכת ללשכת הגיוס ולעשות איתם מלחמה. אני מוכן לשבת בכלא כל השירות שלי מאשר לתגייס לחימוש (שום דבר נגד חייל החימוש זה אחלה חייל אבל אני רוצה רק קרבי ואני מאוד מורעל)
2. ללכת לקורס ואם אני לא יתקבל לצנחנים אז לעשות מלחמה בבקום (סירוב פינוי)

מאוד ישמח לקבל עזרה או עצה בנושא
תודה רבה למגיבים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-05-2007, 11:56
  psycho59 psycho59 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.02.07
אתה גם אמור לעשות שנתיים קבע לא?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Theurgist שמתחילה ב "בעיות עם חייל החימוש: צריל עזרה וכמה עצות."

שמע אחרי שהצבא השקיע בך 5 שנים (אם עשית גם י' עד יב') אם לא אז שנתיים שזה גם משהו "תעודת טכנאי" "תעודת הנדסאי" (תקן אותי אם אני טועה) הצבא מצפה לסוג של תמורה הוא ממש לא צריך אותך בצנחנים. מה שכן צנחנים זאת יחידה התנדבותית כך שאני לפחות יודע שאתה יכול להתקבל לשם. בקשר ללכת עם הצבא ראש בקיר ולהיות בכלא אני לא יודע.
סיפור ששמעתי על אחד שגם למד 5 שנים במכללה הטכנולוגית וסיים גיבוש לסיירת מטכ"ל ועבר והכל ושבועיים לפני שהיה צריך להתחיל הגיעו חיל חימוש טענו שהוא למד אצלם ובוא נגיד שאחרי מספר חודשים הוא נשא את סיכת החימושון על חולצתו.

"חיוך הוא בסה"כ קו עקום שמיישר את הכל"-ספר חבקוק ולא זוכר את הפסוק

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:41

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר