אני ב-9 מה שבראש, מה שבלב, תנועות נוער והדרכה-חדש, צבא וביטחון, מתגיסים וסדרים, מטילים ותרמילאים, לימודים, ספורט ומוזיקה.
מה שבראש משחקי מחשב וקונסולות Windows ושרתי מיקרוסופט בניית אתרים סלולרי חתימות וצלמיות PHP מולטימדיה תוכנה
מה בראש 20+ סלולר גאדג'ט חומרה תוכנה גורמה מה שבלב (רק לאחרונה) מוטוריקה ורכב צבא וביטחון (קורא, לא כותב) (זה מה שאני זוכר)
מה שבראש היסטוריה וידיעת א"י פוליטיקה ואקטואליה סקופים לימודים
20+ משב"ר קו"ט מטו"ט לימודים /סטודנטים משוב רולזז!!!1 מדי פעם גם ב: מוזיקה כל"נ צילום (בעיקר מסתכל) איור ותלת מימד (כנ"ל) שולחן ערוך תחאולוגיה ומיתולוגיה
תוספים לפורום קורס לטינית בלעדי לפרש, בפורום שפות ובלשנות.
לא נמאס? אין סוף לזה אחי חח
היה גם אחד על זמן מקלחת.
Imagine there's no countries, It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too Imagine all the people Living life in peace
כמה זמן לוקח לכם להשתין? צריך לפתוח אחד בהקדם
מה בראש קולנוע וטלוויזיה ספורט וכשמשעמם נכנס לראות על מה אנשים מתבכיינים במהשבלב
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
מה אני יעשה, ככה אני רואה את זה...
חבל
שמסתכלים "מלמעלה" על "החלשים השברירים שבחברה" , אל דאגה גם אני מתבכיין שם קצת..
רמבו מתבכיין?? את זה אני חייב לראות
ציטוט: במקור נכתב על ידי Sonny מה בראש וכשמשעמם נכנס לראות על מה אנשים מתבכיינים במהשבלב הפוסל..במומו פוסל...
כתיבה וספרות מה-שבראש אנימה ומנגה - אני מגיב שם מעט כי אני כנראה לא ממש מעודכן בקטע של כל סדרות האנימה וחוברות המנגה... לא ידעתי שיצא פורום חדש. טוב לדעת
בעיקר אנימה ומנגה, כותב לפעמים ב: מתגייסים וסדירים, תיאולוגיה ומיתולוגיה, מד"ב ופנטזיה, מדע וטכנולוגיה. קורא בצבא ובטחון, אומנויות לחימה ותכנות.
And you've been so busy lately That you haven't found the time, to open up your mind, and watch the world spinning gently out of time
הרוב אני במה שבראש אבל קוראת בצילום איור ותלת מימד רוק ומטאל כלי גינה בישול משוב ועוד כמה שאני לא זוכרת עכשיו
Windows ושרתי מיקרוסופט , עיצוב גרפי + תמיכה גרפית , מה שבראש ותוכנה.
הרוב? אני במה שבלב... התחלתי להיכנס למה שבראש...
כותב בעיקר בצילום. מגיב לעיתים רחוקות במה שבראש, מה שבלב ועיצוב גרפי.
בברכה, נעם בריקמן noam906@walla.co.il
צבא וביטחון מתגייסים וסדירים מה שבלב מה שבראש ומידי פעם מטייל בשאר הפורומים...
קונסולות ומשחקי מחשב משבראש מה שבלב משוב קורא - איור ותלת-מימד, בחתימות וצלמיות ואהובתי פורום רוק ומטאל
אני קוראת כמעט בכל הפורומים. משועממת אני. כותבת בעיקר פה.
מטיילים ותרמילאים תנועות נוער והדרכה מה שבראש מה שבלב סקופים וחדשות פוליטיקה ואקטואליה קולנוע וטלויזיה משוב תעופה אזרחית צבא ובטחון חתימות וצלמיות צילום אבל אני הכי אוהב את : מטיילים ותרמילאים משוב צבא ובטחון
חתימות וצלמיות תמיכה גרפית עיצוב גרפי מה שבראש מה שבלב
FCB - FCBJ In My heart
משב"ר חו"צ ספורט קו"ט משוב סלולרי גאדג'טס צילום צו"ב משב"ל סו"ח משחקי מחשב תוכנה מוזיקה רוק ומטאל
20 פלוס מה שבלב מה שבראש מתגייסים וסדירים תמיכה גרפית עיצוב גרפי איור ותלת מימד צילום קולנוע וטלוויזיה לימודים ספורט מוזיקה את רוב ההודעות במה שבראש ולפעמים שיש משהו מעניין נותן את דעתי בפורם אחר
כל פעם אותם אשכולות
הרוב במו"ס. אבל גם פה וברוק ומטאל פה ושם.
משבראש צילום משוב
Canon 7D + Canon 20D + Canon 24-105L IS F/4 + Sigma 10-20EX F/4-5.6 + Canon 50mm F/1.8 + Sigma 70-300 APO DG F/4-5.6 + Canon Speedlight 580EX www.talnitzan.co.il
בפורום אמנויות לחימה (מן הסתם =\) אח"כ מה שבראש מתגייסים וסדירים צבא ובטחון מה שבלב (לפעמים) מדי פעם בשולחן ערוך וזהו בעיקרון מדי פעם אני נכנס קצת לפורמים אחרים, אבל ממש קצת...