לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-05-2007, 11:18
צלמית המשתמש של looopy
  looopy looopy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.04.02
ככה, אמנם המהלך של כבל משרת את הציבור אבל מניעיו לא ממש לויאליים לחלק מחבריו...
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "כל הכבוד לאדם הנוטל עליו אחריות כשותף להחלטות הממשלה"

פשוט בן אדם פרגמטי הקופץ מעגלה לעגלה ודי בחדווה.

למד פוליטיקה הברנש.

משאיפיין את מצבו החצי אנוש של פרץ אדוניו, השתחרר מעקבות ובושה והופ קפץ על עגלתו של ברק.

עכשיו הוא שוב סנונית ראשונה - הראשון להתפטר מהממשלה (שדרך אגב, כנראה יוביל להתפטרויות נוספות ולנפילת הממשלה).

כמובן שהמהלך נעשה ביד אחת עם האדון ברק אבל, אם יסתבר שבדו"ח המלא ביולי, ועדת וינוגרד תעשה חשבון עם ברק שברח מלבנון חד צדדית ללא תיאום, הבנות וערבויות והפקיר את הגבול לחיזבאללה, כי או אז, יקפוץ ברנשינו על העגלה הבאה...

פרגמטי, כבר אמרנו?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-05-2007, 20:06
  Leonr Leonr אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.07.06
חלאה עשה אותך
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי עמיחי שמתחילה ב "נו אז מה אתה מתעסק איתי ? אני למשל לא אתעסק עם חלאה כמוך"

תיקי הרצח הוצגו בפני ארבל

קציני המשטרה המעורבים בפרשה, ויחד עימם פרקליטת מחוז דרום, עו"ד יסכה ליבוביץ, הציגו בפני פרקליטת המדינה דאז, עדנה ארבל, את תיקי הרצח ואת פרטי עדותו של בן אור. בפניה הם חשפו, כי לפי הודאתו, בן אור הוא שרצח את פנחס בוחבוט ובידו מידע על מעשי רצח נוספים. ארבל קיימה כמה דיונים נוספים בנושא זה, ובסופם הסכימה לעסקת טיעון ולמעמד של עד מדינה, ובלבד שבן אור ייאסר לתקופה של 8-7 שנים. לכל היה ברור, כי אין מדובר בתיק רצח רגיל, שכן במקרה זה, מעורבותו של שוטר בביצוע הרצח, ובעיקר הודאתו, היא ההשג הגדול שיש לאמצו בשתי ידיים. אלא שבן אור סירב למאסר כה ממושך. הוא הסכים ל-4-3 שנים. לא יותר. ארבל עמדה על מאסר ממושך יותר. המו"מ נמשך עוד חודשים רבים. בן אור, שהיה נתון במעצר עד תום ההליכים, שוחרר וברח בסוף 2002. בשנת 2004 נרצח בחו"ל.

בפני הוועדה הובא כל המידע הרלוונטי. למרות זאת, היא נמנעה מבירור האמת, עד תומה, כולל בדיקת אחריותה של ארבל לאי מיצוי הדין עם בן אור ועם האחים פריניאן בגין תיקי הרצח:

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 01-05-2007, 19:27
צלמית המשתמש של יוסיפון
  יוסיפון יוסיפון אינו מחובר  
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות

חבר מתאריך: 07.04.02
Facebook profile Follow me...
התקשרתי אל כבל להביע תמיכה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי המממ שמתחילה ב "השר איתן כבל מתפטר בעקבות דוח הביניים של ועדת וינוגרד"

פוליטיקאי אחד עם ערכים.
ככה זה כשהוא כמעט היחיד מחברי הכנסת שמבצע מילואים.
לא ראיתי אותו קופץ לעגלה של אף אחד.

האמת, אולמרט גם רוצה כבר ללכת הביתה. הוא פשוט עוד לא החליט לאיזה מהבתים

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:02

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר