לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-05-2007, 12:33
  משתמש זכר ck5760 ck5760 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.02
עסקי אוויר - חיל האוויר רכש 500 דונם על הירח

חיל האוויר רכש 500 דונם על הירח

במסגרת ארגון מחדש של מאגר המידע בו מופיעים ישראלים שרכשו קרקעות על הירח, הסתבר שחיל האוויר הישראלי רכש 500 דונם על הירח.
במסגרת ארגון מחדש של מאגר המידע בו מופיעים ישראלים שרכשו קרקעות על הירח, שהיה מפוזר במספר מערכות מחשוב שונות, הסתבר שחיל האוויר הישראלי רכש 500 דונם על הירח, כך מדווחת חברת crazyshop המשווקת קרקעות הירח.

ישראל נחשבת בעולם למדינה המובילה בקניית קרקעות על הירח (יחסית לגודלה), כאשר למעלה מ- 15,000 ישראלים רכשו קרקעות על הירח. חלק ניכר מהרכישות התבצע בסוף 2006, לאחר שנאס"א הודיעו על תוכניתם להקים בסיס מאויש על הירח. מייד אחרי
נאס"א, גם בסין הודיעו על תוכניות דומות ובמקביל אף הצהירו חברות מובילות בתחום המלונאות כי יש בכוונתן להקים בתי מלון מפוארים על הירח.

בחברת crazyshop.co.il , החנות למתנות מקוריות באינטרנט, המשווקת את הקרקעות על הירח בזיכיון של דניס הופ, יזם אמריקאי שרשם את הירח על שמו תוך כדי ניצול של פירצה משפטית, התקשו להתמודד עם זרם הקונים ההולך ומתגבר כאשר רכישת הקרקעות על הירח הפכה לטרנד ישראלי חדש. במסגרת ארגון מאגר המידע של זרם הרוכשים, גילו אנשי crazyshop חלקת אדמה על הירח שנרכשה על ידי גורם מפתיע – חיל האוויר הישראלי.

"אני באמת לא יודע איך זה קרה" מתוודה דניאל ירון, מנכ"ל crazyshop "קשה לי להאמין שבחיל האוויר רוצים להקים בסיס על הירח בשנים הקרובות, אבל אולי הם שומרים את האופציה להקים בסיס כזה בעתיד."

בזמן שהישראלים לומדים לזהות הזדמנויות, בעולם יש לא מעט גבות מורמות, לדברי דניאל ירון: "אחרי שפורסמו בתקשורת תוכניותיה של נאס"א להקמת בסיס מאויש, היה מבול של רכישות ושיעור המכירות של הקרקעות על הירח לישראלים זינק באופן מפתיע.
משנודע בעולם כי הישראלים רוכשים חלקות על הירח, היו לא מעט פרסומים באתרי אינטרנט אנטישמיים, המזדעקים על כך ש'היהודים מנסים להשתלט על הירח'. אני מניח שהרכישה של חיל האוויר גם תעורר מהומה לא קטנה", אמר ירון.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-05-2007, 15:38
צלמית המשתמש של המממ
  המממ המממ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.10.01
Follow me...
פיספסת את ההזדמנות
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "טפשים שמעוניינים לשלם כסף, אף אחד לא יכול למנוע מהם"

יש כבר מי שמוכר אדמות על מאדים
ולפי הכתבה הבאה אפילו די בהצלחה:
http://www.space.com/scienceastrono...day_040202.html

המוכר של אדמות הירח מתבסס על חוק אמריקאי ישן משנת 1862.
ב1980 הוא רשם את הירח ושמונה כוכבי לכת והירחים שלהם כשטחו הפרטי בטאבו בסן-פרנסיסקו והודיע על כך לממשלות ארה"ב ורוסיה ולעצרת הכללית של האו"ם.

אף אחד מהם לא הביע התנגדות לרישום.

בנתיים הוא עושה מזה כסף...
תראו, אפילו החייזר נהיה ירוק מזה

ישן 01-05-2007, 19:40
צלמית המשתמש של יוסיפון
  יוסיפון יוסיפון אינו מחובר  
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות

חבר מתאריך: 07.04.02
Facebook profile Follow me...
ובדובר צה"ל טועים!
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "חיל האוויר מכחיש את הידיעה.."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי טל ענבר
מישהו (לא נבון במיוחד) "קנה" עברו ביטאון חיל האוויר בשנת 1998 שטר קניין כזה. (ראו: http://www.iaf.org.il/Templates/Jou...=50&docID=16626)

ומאז עושה בכך היזם הישראלי קרדום לחפור בו. היחצן המדובר "עידכן" את המחיר ו"שיפץ" את המידע למטרותיו שלו.

באשר לדובר צה"ל - ראוי שיכיר את אתר ביטאון חיל האוויר ויבין כיצד התגלגל שמו של החיל ליחצנ"ות של מוצר מפוקפק.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:19

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר