01-05-2007, 06:51
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 20.07.03
|
|
אז ככה, ננסה להיות מיקצועיים כמה שיותר. לפני התגובות אני אומר לך שלצלם מזון זה דבר קשה, אחד הקשים בעיני ואני מרגיש מאותגר כל פעם מחדש כשיש לי פרוייקט מזון אז קח את ההערות ממישהו שבעצמו מתקשה.
תמונה ראשונה:
הכל שרוף מידי, את העוגיות בצד שמאל בכלל לא רואים. הזוית לא טובה, גבוהה מידי.
חסר פיקוס, חדות על העוגיות בצד ימין והצבעים שלהם לא טובים.
תמונה שניה:
כל התמונה קיבלה cast ורוד והפרחים, תקן אותי אם אני טועה, מלאכותיים. הנייר עליו יושבת ה"מנה" עבר קיפולים ורואים את זה וגם כאן הרקע שרוף. לא בהיר, שרוף. לא תקין.
תמונה שלישית:
הזוית גבוה מידי וחבל, דוקט בבראוניס הייתי נותן זוית שמראה את צד החתיכה, לראות טקסטורה של פנים המאפה ומציג את האגוזים שבפנים. ככה ניראה סתם שטח חום. את ה placement הלבנים הייתי משחרר משם.
תמונה רביעית:
לבן על לבן - לא טוב.
תמונה חמישית:
לא ברור מה רואים שם, מרוב נייר עטיפה לא ברור מה יש בפנים ולכן שמים בחוץ כמה עוגיות שנמצאות בפנים כדי שלצופה, לקוח שמבקר באתר יהיה מושג מה יש שם. אלא אם כן זו תמונה להמחשת יכולת עטיפה של החנות למתנה וכדומה.
ושוב, רקע! שרוף אש.
לסיכום,
כנס לחנות מגזינים, קנה מגזין Chefs וכל מיני מגזינים של מזון ותנסה לשחזר פריימים משם, ככה לומדים. אפילו תנסה לפענך איך הפרים הואר באותה תמונה. תמיד שים לב לרקע, לא פחות חשוב מהאובייקט בתמונות אוביקטים דוממים.
בהצלחה.
אגב, שלח לי חבילה מתוקה כזו, יש לך את הכתובת שלי.