02-05-2007, 14:27
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.11.06
|
|
|
זה שיש חילונים מפגרים שתומכים בעובדי אלילים , זכותם . איפה ילדיו של עובדיה
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "כנראה שהשנאה עיוורה אותך. הוא דווקא התנגד לשלוח חיילים קרקעית..."
מה עם כל משפחותיהם של חברי ש"ס ? ואגודת ישראל?
עד כמה שזכור לי אני לא הצבעתי לשקרן ( אולמרט) וחבורתו ( ביבי) . מי שישב יחד איתו שלושים שנה היה ביבי והליכוד . בשבילי זו אותה גברת מכוערת אבל עם שם אחר. לא תמכתי ולא אתמוך לעולם במושחתים מהליכוד וסניפם החדש , קדימה.
שנית זה שהעם מטומטם זה כבר ידוע , איפה גולדה בגין שרון רבין בן גוריון אשכול סימו את חייהם? נכון מי נרצח ומי לבד בחדר חשוך אבל כולם נזרקו ע"י העם ( כולל מקים המדינה הדגול בן גוריון) שרצה את ? אולמרט ביבי עובדיה מופז בראון איתם כל אלא שלא יודעים מה הם רוצים חוץ מכסף ושלטון.
ביבי- ימין או שמאל בעד מדינה פלשתינאית או נגד ,כן אוסלו או לא אוסלו? אולמרט - ימין או שמאל שניהן גנבים וספיניונרים .
מופז- הוא אפילו לא ידע לאיזה מפלגה הוא רוצה להיות חבר , אבל כיסא יש . כמו ליכודניק אמיתי רק כיסא.
עובדיה הרבה כסף בד"ץ עובדיה עושה בזכות האבא. הוא בעד או נגד? תן כסף ותראה מה יצא.
אני יכול להמשיך כך עוד הרבה על אנשי הימין ( או שמאל?) המפוקפקים האלה שרצים ממפלגה אחת לשניה תמורת כיסא . אם צריך לזוז שמאלה הם יזוזו העיקר לזכות בכסף וכבוד.ולחלק כיבודים לפעילים