מי שיכול לעזור לי לעבור איזה משימה בסאן אנדרס אני יודה לו
אני צריך לעבור את המשימה שאני נוסע עם השמן על אופנוע ליד הרכבת ועל הרכבת עומדים איזה ארבעה אני לא מצליח להספיק שהוא יחסל את כולם איך אנ עושה את זה, וגם את המשימה של המסיבת חוף עם הריקודים אני לא מצליח מי שיכול לעזור לי אני יודה לו
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי audi16 שמתחילה ב "מי שיכול לעזור לי לעבור איזה משימה בסאן אנדרס אני יודה לו"
בקשר לרכבת אין מה לעשות.... אתה חייב לסוע במהירות שלה וככה לגרום לו להרוג את כולם.
זה לא כזה בעיה...
בקשר לריקודים צריך להשתמש במקשים של החיצים בצד ימין (עם המספרים...), לפי מה שאני זוכר אתה מקבל מכונית עם הידרו, כאילו שיש לה כל מיני בוכנות שמקפיצות את הגלגלים שלה.
מה שאתה צריך לעשות זה ללחוץ על החץ הנכון מצד ימין שיקפיץ את המכונית בדיוק בזמן לפי הקצב של המוזיקה... אתה יכול לנסות לראות אם ההידרואליקה פועלת לך עוד לפני המשימה שאתה בדרך לשם עם האוטו אם אני לא טועה... אם זה לא עובד תבדוק שוב מה המקשים.
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Amit_H שמתחילה ב "בקשר לרכבת אין מה לעשות......."
אני לא יודע בדיוק למה אתה מתכוון אבל אם אתה מתכוון לזה שאתה רודף אחרי רכבת עם אופנוע שטח אז ...
תעקוף את הרכבת(בהרבה) ותמצא גבעה אמרו ליהיות לא רחוק משם בצד שמאל אחת ממש טובה שרואים הכל ממנה...
כתעלה על הגבעה תחליף נשק ותרד מהאופנוע וכשהרכבת עוברת תירה עליהם אתה (m16) תעלה על האופנוע ותחזור ליסוע! ככה אני עשיתי את זה...גם אני לא הצלחתי הרבה פעמים ואז ניסיתי ככה ועבד לי...