לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-05-2007, 19:42
  Alexinho Alexinho אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.06
עזרה בבקשה

עברתי גיבושון קשר"גים בנובמבר 06 בבהד 7...התקבלתי לקורס....התאריך גיוס היה 26 למרץ...אבל ב12 למרץ הייתי בועדה רפואית בעקבות חשד מסויים ואכן חשד זה הוביל ל24 זמני ל3 חודשים...עברו כמעט חודשיים מאז אותו 24 כבר אני כשיר והסיבה ל24 ברוך השם נעלמה לאחר טיפול תרופתי. כמו שאתם מבינים אני כבר סיימתי בית ספר באוגוסט 06-נפלתי מעתודה אחרי שצהל דחה אבל האוניברסיטה קבלה דווקא. הנתונים שלי זה קבא 53 דפר 70 ומתמ קצונה 2 לכל הידוע לי....לא יודע אם זה משנה או לא-אם הצבא מסתכל על זה או שלא אבל הממוצע בגרויותת הוא 107 והפסיכו 554.סביר להניח שהפרופיל ישוערך לי בזמן מאוד מאוד קצר בטוח עד ל12 ביוני...הוא כנראה יהיה 64...לפני ה24 היה לי 72...באמת שאני מצידי להתגייס ביום שבו ישוערך לי בעזרת השם הפרופיל כי עבר כבר באמת יחסית הרבה מאוד זמן....אני אעשה הכל כדי להתגייס בזמן הכי קצר שאפשר...עם הנתונים שלי...מישהו יכול להצביע על שיבוצי גיוס פוטנציאליים במאי-יוני?או בכלל אם מישהו יודע או שמע על יעדי גיוס בגיוס מאי-יוני? הדברים לא הלכו בזמן האחרון כ"כ לטובתי הייתי מאוד שמח לאינפורמציה יעילה וטובה....יום טוב שיהיה לכם

נערך לאחרונה ע"י Alexinho בתאריך 04-05-2007 בשעה 19:50.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:47

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר