לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-05-2007, 01:58
צלמית המשתמש של rl_21
  משתמש זכר rl_21 rl_21 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.07.06
מרגיש שהמחשב לא עובד איך שהוא אמור לעבוד...

מפרט אפשר לראות בחתימה..
יש לי את התוכנה EVEREST, עשיתי שם System Stability Test, והמעבד הגיע ל-54 מעלות אחרי בערך 3 וחצי דקות על 98-100 CPU USAGE.
הלוח אם הגיע ל-52 מעלות גם אחרי 3 וחצי דקות על CPU USAGE 98-100.
זה בערך הפרטים כשהמחשב לא בעומס:
Temperatures
Motherboard 45 °C (113 °F)
CPU 44 °C (111 °F)
CPU #1 / Core #1 41 °C (106 °F)
CPU #1 / Core #2 43 °C (109 °F)
Aux 42 °C (108 °F)
WDC WD1600JS-00MHB0 57 °C (135 °F)

Cooling Fans
CPU 2755 RPM
עכשיו רציתי דבר ראשון להבין האם זה בסדר...
דבר שני רציני לשאול איך אני יכול לבדוק שהכל עובד במחשב בסדר... כי יש לי ג'יגה זכרון והמעבד חדש (4200 כפול ליבה) והלוח אם חדש, אבל אני לא מרגיש שינוי ממשי לצערי מה-Sempron 2600 שהיה לי לפני זה, עד כמה שזה נשמע מוזר :\ לא הכל עובד חלק, המחשב איטי לפעמים, לא יודע... הלוח אם, המעבד, והזכרון חדשים (בערך לפני שבועיים שלושה). גם יש לי אנטיוירוס מעודכן ככה שזה לא מווירוסים האיטיות.
תודה לעוזרים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-05-2007, 03:11
צלמית המשתמש של rl_21

בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי תפוחים שמתחילה ב "איזו מערכת הפעלה?"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי תפוחים
איזה דגם בדיוק המעבד? 89 וואט או 65 וואט?
איפה קנית? מי הרכיב?
איזה יישום אתה מנסה להפעיל?

איזה מארז וספק כוח יש לך?

שים לב שיש לך כנראה כרטיס מסך מוכלל בלוח, זה פוגע בביצועים.

Windows XP
אין לי מושג בקשר ל89 או 65 וואט, אם תגיד לי איך אני יכול לבדוק, אני אגיד לך מה בדיוק יש לי...
יש לי חבר של המשפחה שמתעסק כבר הרבה מאוד שנים במחשבים וכל מה שסובב את זה, יש לו חנות פרטית של חלקים אז הוא עשה לי את זה בהנחה... אבל זה באמת מה שיש, זה היה בקופסא מקורית וכל הפרטים וזה... הוא הרכיב לי הכל.
מז"א איזה יישום? סתם נגיד לפעמים יש איטיות בפתיחת חלון, או בפתיחת כמה חלונות בו זמנית, לא יודע חשבתי שהכל אמור לעבוד הרבה יותר מהר וחלק.
וכשעשיתי את הבדיקה זאת אפשרות בתוכנה.

מארז אני לא יודע להגיד לך... אותו דבר בקשר לספק כוח... אשמח אם תגיד לי איך לבדוק.
בקשר לכרטיס מסך אני יודע שהוא משולב... זה GeForce 6100... (http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...607#post2051347)

נערך לאחרונה ע"י rl_21 בתאריך 06-05-2007 בשעה 03:15.
ישן 06-05-2007, 07:43
  hack2003 hack2003 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.06.06
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי rl_21 שמתחילה ב "[QUOTE=תפוחים]איזה דגם בדיוק..."

א. מה היה המפרט של המחשב הקודם?
ב. האם ביצעת איחוי דיסק? הרבה פעמים זה עוזר.
ג. אמנם כרטיס המסך הוא לא הכי הכי בעולם אבל הוא ברמה כזאת שלא בגללו יש לך בעית מהירות! אלא אם כן אתה מדבר על משחקי תלת מימד כבדים ביותר.
ד. באיזה אנטיוירוס אתה משתמש? יש אנטיוירוסים שטוחנים תמחשב כמו נורטון.
ה. יש עדכון לחלונות שמסדר את השימוש הנכון בשתי ליבות של AMD או שאתה יכול להתקין את התוכנה שAMD מספקת מפה http://www.amd.com/us-en/assets/con...ities/Setup.exe.

לגבי הפעילות החלקה של המחשב: זה לא הולך ככה ז"א גם אם שמת מעבד כפול ליבה וגם מחשב עם 7 GHZ לא יטוס לך כל עוד מהירות הגישה והקריאה של הכונן הקשיח היא נמוכה למשל.
יש כמה מרכיבים בקטע הזה של מהירות פתיחת חלונות.
לי למשל יש Athlon 64 2X3800+ ואני מרוצה ממנו מאד מאד למרות שלא תמיד הוא פותח חלק את כל החלונות.
אבל את הביצועים האמיתים שלו ראיתי כאשר עשיתי המרה וניגון של קבצי HD (720P)במקביל ולמרבה הפלא המחשב פשוט עבד כמו חייה ובחנתי את זה בזה שהסרט שנוגן לא צלע לי.
היה לי עוד רעיון איך לבדוק לגבי המהירות אבל שכחתי אז אם אני אזכר אני אכתוב לך אבל תנסה קודם את מה שכתבתי.
ישן 06-05-2007, 13:57
צלמית המשתמש של rl_21

בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי hack2003 שמתחילה ב "א. מה היה המפרט של המחשב..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי hack2003
א. מה היה המפרט של המחשב הקודם?
ב. האם ביצעת איחוי דיסק? הרבה פעמים זה עוזר.
ג. אמנם כרטיס המסך הוא לא הכי הכי בעולם אבל הוא ברמה כזאת שלא בגללו יש לך בעית מהירות! אלא אם כן אתה מדבר על משחקי תלת מימד כבדים ביותר.
ד. באיזה אנטיוירוס אתה משתמש? יש אנטיוירוסים שטוחנים תמחשב כמו נורטון.
ה. יש עדכון לחלונות שמסדר את השימוש הנכון בשתי ליבות של AMD או שאתה יכול להתקין את התוכנה שAMD מספקת מפה http://www.amd.com/us-en/assets/con...ities/Setup.exe.

לגבי הפעילות החלקה של המחשב: זה לא הולך ככה ז"א גם אם שמת מעבד כפול ליבה וגם מחשב עם 7 GHZ לא יטוס לך כל עוד מהירות הגישה והקריאה של הכונן הקשיח היא נמוכה למשל.
יש כמה מרכיבים בקטע הזה של מהירות פתיחת חלונות.
לי למשל יש Athlon 64 2X3800+ ואני מרוצה ממנו מאד מאד למרות שלא תמיד הוא פותח חלק את כל החלונות.
אבל את הביצועים האמיתים שלו ראיתי כאשר עשיתי המרה וניגון של קבצי HD (720P)במקביל ולמרבה הפלא המחשב פשוט עבד כמו חייה ובחנתי את זה בזה שהסרט שנוגן לא צלע לי.
היה לי עוד רעיון איך לבדוק לגבי המהירות אבל שכחתי אז אם אני אזכר אני אכתוב לך אבל תנסה קודם את מה שכתבתי.

א. המפרט הקודם היה אותו דבר כמו שאתה רואה בחתימה, רק עם מעבד AMD Sempron 1600 MHz (8 x 200) 2600, לוח אם Gigabyte GA-K8U, כרטיס מסך Video Adapter RADEON 9550 (256 MB) וזכרונות 768 MB (PC3200 DDR SDRAM .
ב. כן ביצעתי.
ג. למשל GTASA, משחק לא הכי חדש, הדרישות שלו זה GEFORCE 4 ולי יש 6 אם אני מבין נכון (6100), אבל זה עדיין עובד לי ממש גרוע...
ד. Kaspersky
ה. התקנתי את התוכנה של AMD...

לא יודע תראה למשל עכשיו הייתה לי ההתקנה של התוכנה של AMD, ופתחתי MY COMPUTER וזה לקח איזה 4 שניות :\ אתה מבין למה אני מתכוון? כשאין עומס אז זה עובד סבבה, אבל כשיש אז זה עובד די גרוע, אפילו התקנה קטנה, זה לא אמור להכביד כל כך על המחשב.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:54

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר