לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-05-2007, 22:09
  ^GammaRay^ ^GammaRay^ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.05.05
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי J-R שמתחילה ב "הפעם בתפקיד שואל השאלות"

האמת היו נחמדים אליי והכל עד עכשיו..
הגעתי לגיבוש צנחנים נפסלתי רפואית ונאמר לי לחזור שבוע הבא..(סה"כ חום..וצינון קל אחרי מחלה..).
מתקשר למדור סיירות היום: "מצטערים לומר לך שזה היה הגיבוש האחרון למועד הגיוס שלך,ממחר מתחילים גיבושים לנובמבר... אם אתה ממש רוצה אתה יכול לדחות גיוס ולהגיע, רק תודיע לנו השבוע".
מרגיז כי באמת שאין לי אפשרות לדחות גיוס גם בגלל הגיל וגם בגלל מעבר דירה מחלק אחד של הארץ לאחר אז גם עבודה אין לי אפשרות לחפש שם...
קיצר מקווה להיות בריא ולהתגייס בסבבה לאן שישימו אותי ולהוציא את המקסימום משם.. צנחנים זה כבר לא יהיה חח(עצוב.. פעם באמת רציתי להיות צנחן חח)..

אבל לדעתי זה סבבה מערכת בירוקרטית בסה"כ אז אני לא יושב להם על הראש ונראה לי שזהו.. כאן הסיפור שלי איתם נגמר חח
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-05-2007, 22:58
  idoratzon idoratzon אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
הרשימה ארוכה
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי J-R שמתחילה ב "הפעם בתפקיד שואל השאלות"

הכל מתחיל בהמתנה מעצבנת של 5-20 דקות (ואני לא מגזים.. פעם יצאתי מבי"ס ברגל ושמתי את הטלפון על רמקול. כשהגעתי הביתה - 17 דקות ככה - הם ענו).
היחס והטון דיבור שלהם מעצבן ומתנשא עד כדי כך שלפעמים בא לך לדפוק להם נוגרה דרך הטלפון.
לעיתים גם הם מתבלבלים בזימונים כמו שכתבו פה.
עושים בעיות בדחוית בגלל ביורוקרטיות - למשל גיבוש צנחנים שנערך בשבוע מסויים לא מתאים בגלל בגרויות/מתכונות, וכשמבקשים לדחות לגיבוש שבוע אחרי הם לא נותנים כי זה גיבוש שמיועד למתגייסי מחזור אחר. הרי בתכלס זה לא בעיה להכניס בנאדם לגיבוש של חבר'ה עם מועד גיוס שונה אבל הם מתעצלים או לאדע מה.

וכמובן שהדבר הכי מעצבן הוא משהו שכולנו נתקלנו בו
"מדור סיירות שלום, עקב פעילות ביחידה לא נוכל לענות לשיחתכם. נשוב לפעילות בשעה 11:30. תודה" (נראה לי זה הניסוח)
ב-11:30 מצלצלים שוב והשעה משתנה ל-12:00, וב-12:00 היא משתנה ל-13:00 וכן הלאה - לפעמים במשך 4-5 שעות רצוף.
ולפעמים זה יכול להיות יום לפני גיבוש כשאנשים על קוצים וחייבים תשובות מעכשיו לעכשיו ואין מי שיתן להם מענה. יכול להטריף.
פעילות ביחידה?! על מי הם מנסים לעבוד?! כל היום מגרבצים ולא עושים כלום...

אני בכל אופן מצפה ליום שאני לא אהיה רלוונטי לגביהם ושאני לא אהיה ברשימות שלהם או משהו בסגנון ולהרים להם טלפון ולספר להם את הרגשות האמיתיים שלי לגביהם

מי שמצביע משפיע! תיכנסו להם בצורה לבטלנים האלה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:51

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר