10-05-2007, 22:11
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 19.04.04
|
|
|
מה זה "ערך"?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי farfor שמתחילה ב "האם הערך של המתגייס נקבע לפי הפרופיל או גם לפי הסעיפים של הפרופיל?"
X=Y+3? אני לא יודע מה זה "ערך", לכל תפקיד צבאי יש רף נתונים נדרש ורשימת סעיפים פוסלים. בהנחה שעברת את הרף, שיש לך קב"א מינימלית נדרשת, פרופיל סף מתאים ואף סעיף פוסל אתה כשיר לתפקיד מסויים. בהתייחס לדוגמא שלך, בהנחה שאף אחד מהסעיפים של חייל א' לא פוסלים מקצוע מסויים ששניהם מתמודדים/מתאימים לו, הם שווים למעט הפן האישי (המלצות,ראיון אישי וכו').
לא ידוע לי על קיצור שירות למבוגרים לפי "ערך" אלא אם התכוונת לאופי השירות? אם כן, אז אני מעריך שלקבלת מסלולים שונים תדרש לשירות ארוך ומלא עקב המסלול. אין לי נתונים מעודכנים נכון להיום, אבל מניסיוני ובזמני חיילים עורפיים בגיל שלך, שאינם עתודאים, שירתו פחות משנתיים.
John Kennedy Toole
נערך לאחרונה ע"י GrimReaper בתאריך 10-05-2007 בשעה 22:15.
|