לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-09-2007, 19:24
צלמית המשתמש של נחש מורעל
  משתמש זכר נחש מורעל נחש מורעל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.05.06
שלח הודעה דרך ICQ אל נחש מורעל שלח הודעה דרך MSN אל נחש מורעל Facebook profile
סקר לאן להתגייס...?

כבוגר פנימייה צבאית ניתנה לי האפשרות לבחור לאיזו חטיבה להתגייס על פי רצוני. כמו כן ניתנה לי האפשרות לוותר על טירונות בחטיבות מסויימות אם אני בגדוד ולא ביח"ט.

ההתלבטות היא קשה ונהיית קשה יותר ויותר ככל שמתקרב מועד הראיון עם מפקד הפנימיה על השיבוץ [כ-3 חודשים לפני מועד הגיוס (כרגע אוג' 08)].

אני משתף אתכם כאן בצדדי ההתלבטות בתקווה שתעזרו לי להחליט:

מכיוון שאני מיועד לפיקוד (חתום על 3 שנים קבע כקצין) אני משתדל לנסות לדאוג לעתיד כבר בבחירת יעד הגיוס מכיון ש:
  • אם אני מתקבל לסיירת יש ביציאה לקצינים דרך סיירות חשש שלא תוחזר ליחידה כקצין אלא תועבר לשמש קצין בגדודים.
  • אם אני מתגייס לגדודים (ניתנה לי אפשרות לבחור לאיזה גדוד להתגייס) אני יכול לבחור ללכת לחטיבה בה אני פטור מטירונות ואז אני מצטרף למחזור שכבר סיים טירונות.
  • כרגע אני רוצה להתגייס לגולני (משיקולים מסויימים שלא אפרט כאן) ושם אני רוצה לעבור גיבוש יח"טיות ולא להיות בגדודים.
  • מכיון שאני יכול לנסות לתמרן את הגיוס ליח"ט מסיומת אני מנסה לברר אילו יחידות (פלס"ר, עורב, חה"ן) פותחות צוותים בכל מחזור גיוס ולפי זה אולי להקדים את הגיוס. מי שיש לו מידע כזה אשמח שישתף אותי.
אני עדיין לא נעול על גולני סופית ועדיין פתוח לשינויים.

נ.ב- אני מבקש שתקבלו את העובדה שאני חתום לקבע ומיועד לפיקוד כעובדה קיימת ואל תגיבו לנתון הזה בכל צורה שהיא!

תודה על שיתוף הפעולה (אשר להגיב גם בפרטי)

דוד.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-09-2007, 20:57
צלמית המשתמש של נחש מורעל
  משתמש זכר נחש מורעל נחש מורעל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.05.06
שלח הודעה דרך ICQ אל נחש מורעל שלח הודעה דרך MSN אל נחש מורעל Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי אגא-דו דו דו שמתחילה ב "כל אחד פה מינימום סגן..."

קודם כל לפני שאתה מגיב תסתכל בהודעות הקודמות של האשכול.

רשמתי שם שמשיקולים שאני לא יציין כאן אני די מעדיף גולני אבל אני עדיין פתוח לשינויים.
אגב זה אמרתי שכל הגדודים אותו דבר אבל כל עוד אני יכול לבחור לאיזה חטיבה אני רוצה מביניהם אז אני מתלבט איזה לבחור. הבנת?

התייעצות עם מפקד הפנימייה לא באה בחשבון מכיון שהוא יגיד לי ללכת למקום שהכי צריכים אותי מאינטרס של הצבא ויתעלם לחלוטין מהאינטרסים האישיים שלי (מה אני רוצה או מעדיף) לכן אני צריך לבוא אליו עם החלטה סופית מה אני רוצה.

לidanmag:

אני מתגייס ועושה מסלול כמו כל אחד רק שבמקומות מסויימים אני יכול לדלג על טירונות, הצבא יעדיף להוציא אותי לקורסים פיקודיים כמה שיותר מהר יותר מאחרים.
זה השוני ביני לבין אחרים בעיקרון.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:56

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר