בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי כחול משוגע שמתחילה ב "בית הדין של ההתאחדות הוריד למכבי ת"א נקודות , בית"ר אלופה"
קולולולולוללולולולולולולולולולולו
יש אליפותתתתתת!!!
חבל לי רק להיצטער שזה נקבע ככה עכשיו יהיה לתשקורת הכלבים האלה עוד סיבה להגיד שלא מגיע לנו..
אבל למי אכפתתת סופסופפפ אחרי תשע שנייםם של ציפיהה וכמה חיכינווו זה הגיעעעעע
ייאלההה ייאללה יייאלה יא בית"ררר יאללהה יא בית"ררר
לקבוצה שלנוווווווו היום יש חגיגההההההההההה אני מחזיקקקקקקקקק בלב את המנורהההההההההההההה את הקבוצה הזאת לא מנצחיםםםםםם בית''ר ירושליםםם הם האלופיםםםםםםםםם..!!!
נערך לאחרונה ע"י כחול משוגע בתאריך 07-05-2007 בשעה 19:43.
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי guy188 שמתחילה ב "התאחדות של מושחתים...אבל לא..."
מה מושחטים ? לא עשיתם עבירה?תגידו תודה הפועל פ"ת על דבר הרבה אבל הרבה פחות חמור קיבלה 3 נקודות ועוד 4 על תנאי
אתם יצאתם טוב עם 0 על תנאי ורק 2 בפועל
הייתם צריכים לקבל יותר נקודות הפחתה
קל לדבר מושחטים נכון? מכבי ת"א עשתה עבירה חמורה ומגיע לה העונש
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי כחול משוגע שמתחילה ב "בית הדין של ההתאחדות הוריד למכבי ת"א נקודות , בית"ר אלופה"
מה לעשות אבל האליפות השנה של בית"ר היא בלי נשמה.
סגנון משחק מגעיל,מאמן פחדן עם סגנון משחק של קונוסים...אם לא היה צ'ק פתוח מארקדי כלום לא היה קורה.
איפה הימים שכל המדינה הייתה על הרגליים כשלקחנו אליפות?ואני,כאוהד בית"ר אומר-האליפות הזו לא יפה.
מגיע לנו אליפות הטבלה לא משקרת,אבל יש בזה משהו מלוכלך....מה אתם אומרים?
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי yoav556 שמתחילה ב "גם אני אומר בתור אוהד בית"ר..."
נכון זאת לא אליפות יפה
אבל הייתה קבוצה יותר טובה? לא אז די להתלונן
אם היית בא ואומר שx יותר טובה מבית"ר סבבה אבל אין כזה דבר הליגה שלנו שווה לתחת של לוזון וגם ביתר כזאת אבל ההבדל הוא שביתר קצת ממש קצת יותר טובה
מכבי ת"א , הפועל ת"א , מכבי פ"ת , נתניה , אשדוד , הרצליה , הכח , בני יהודה , כפר סבא , מכבי חיפה והפועל פ"ת (בעיקר הפועל פ"ת ) שוות לתחת