לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-05-2007, 15:54
  bla27 bla27 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.04.07
מה אתם ילדים קטנים?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי DangON שמתחילה ב "תשובות לשאלה הנוראית - שתי תכונות טובות ושתי תכונות רעות לגביך"

בקשר לתכונות טובות.. אני מקווה שיש לכם.

בקשר לתכונות רעות, זה בא יותר לבדוק אם יש לכם מודעות עצמית ולא מה התכונות הרעות שלכם בהקשר לדברים שיפסלו אתכם.. אני מניח שאף אחד לא יגיד בראיון בתכונה רעה שהוא טיפש או שהוא לא מסתדר עם אנשים, שהוא לא מסתדר עם סמכות או שיש לו ביטחון עצמי נמוך והוא לא מאמין ביכולות שלו.. אני מקווה שלא לפחות.

לכל אלה שכותבים תחת תכונות רעות דברים כמו:

"סקרן כי לא צריך לדעת הכל"

"פרפקציוניסט/עקשן, חייב לעשות את הכל כמה שיותר טוב ולא איכפת לי להקריב יותר זמן"

"חרוץ, כי אם משהו חשוב לי אני אעבוד עליו ללא הפסקה ולא מפנה זמן לחברים"

"חכם ובכושר מצויין, כי בגלל שאני כזה אחלה בחור כולם מקנאים בי וככה הם גורמים לי לעשות טעויות... שאגב זה דבר שאני לא עושה אלא אם זה באשמת מישהו אחר"

תעשו טובה לכם ולמראיינים ותיראו בוגרים.
המראיינים יודעים בדיוק למה אתם אומרים אותם, הם לא בבונים והתכונה היחידה שאתם מראים היא חוסר בגרות כשאתם אומרים שטויות כאלו ..שהיא באמת תכונה רעה.. היה יותר טוב אם פשוט הייתם אומרים להם את זה ישירות.

אתם לא באמת חושבים שהם יושבים לעצמם ואומרים "וואי אם התכונות שלו הם פרפקציוניזם וסקרנות הוא בן אדם מרשים מאוד.. בלי תכונות רעות. אנחנו חייבים לקחת אותו!" נכון?
הם יחשבו "הנה ילד בן 9 שחושב שהוא מושלם".

אז תגידו דברים אמיתיים שהם לא טובים בלי התחכמות אבל שלא יהיו חשובים מדי לתפקיד שלכם.

דמגוג זו דוגמא שדווקא מתאימה לדעתי.. הרבה אנשים עם ביטחון עצמי גבוה הם דמגוגים.. גם אני כנראה ואני תמיד חייב להראות שאני צודק וככה הצגתי את זה. אם אתם אומרים עקשן לפחות תציגו את זה באופן רע.. כמו שעידו אמר "קשה לי להסכים עם דעות שונות משלי" ולא "לא מוותר אף פעם" כי אם אתם חושבים שלא לוותר זו תכונה רעה זה לא נראה טוב... כנ"ל לגבי פרפקציוניזם.. בתור אחד שהוא פרפקציוניסט לא העזתי להזכיר את זה.. אני גם לא רואה את זה כתכונה רעה זו אחלה תכונה. תגידו את זה תחת תכונה טובה או אל תגידו.

ביטחון עצמי גבוה מדי זו יכולה להיות תכונה רעה.. העיקר שתציגו את זה נכון.

זה שעברתם ראיון ואמרתם שאתם סקרנים בתור תכונה רעה זה לא אומר שהם אהבו את זה.. זה אומר שעברתם למרות זאת. המשקל של זה הוא לא גדול בתוך ראיון ואם עשיתם רושם טוב זה לא מה שיפיל אתכם אלא אם אמרתם שאתם עצלנים בתכונה רעה או משהו כזה. עדיף שתראו בגרות ותגידו דברים קטנים או לא נוראים מדי שהם אמיתיים.

נערך לאחרונה ע"י bla27 בתאריך 10-05-2007 בשעה 16:00.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:12

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר