לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-05-2007, 10:54
צלמית המשתמש של -mino-
  משתמש זכר -mino- -mino- אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.10.04
ביטול הוותיקות - הגיע גם לצנפים

כבר נכנס - וותיקים עולים עמדות...
בעצם הצ'ופר היחיד שיהיה לוותיקים זה שהם לא עולים תורנים ומקבלים עוד יום בבית כל חודש
נקבע על חלוקה סוציאלית שווה של המשימות המבצעיות של הפלוגה - ז"א שאין יותר משימות של צעירים ומשימות של וותיקים

אחד הנימוקים לשינויים - בגלל שנוצר מצב שבשנה השנייה של הלוחם רוב מה שהוא עושה זה עמדות ומטבחים
הוא נכנס לוותיקות שלו בלי נסיון כמעט בפעילות מבצעית, ושללוחם בפלוגת מסלול לפעמים יש יותר נסיון מלוחם שרק נהיה וותיק.
המ"פים טוענים שבמלחמה, בגלל העניין הזה הם לא יכלו לסמוך על חצי מהפלוגה שלהם כי כל מה שהם ראו זה תורנות....

טוב? או רע?
אצלנו בפלוגה המצב לא היה רע כמו ברוב הפלוגות שאני מכיר, אנחנו המחלקה הצעירה היחידה בגדוד שמוציאה מעצרים ועושה פעילות, למרות שהמחלקה היותר צעירה לא עושה ממש פעילות...
ואצלנו וותיקים כבר הספיקו לעלות לעמדות בגלל אילוצי סד"כ (לא מ"א או ל"א וגם לא לש"ג).
לא יודע מה איתכם אבל זה לא מסתדר לי שנוצר מצב שאוג' 04 עומד עכשיו בש.ג עם קרמי+ווסט+כומתה על הראש ופותח את הש.ג למרץ 06
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-05-2007, 21:03
  god69 god69 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.12.03
קצינים מפגרים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי -mino- שמתחילה ב "ביטול הוותיקות - הגיע גם לצנפים"

תאמין לי הכל שטויות הצבא כבר שנים עם הקטע של הצעירים וותיקים,ברור שיש לזה לפעמים חסרונות אבל בטוח שלבטל את זה לא יעשה טוב לצבא ואף אחד לא ירצה להשאר בגדודים
אני מדבר בתור חייל בחטיבת כפיר(אוג' 05)נראה לי החטיבה היחידה שנשארה עם הפז"מ(במיוחד הפלוגה שלי) ואני אומר לך שאם מבטלים אפילו קצת מההבדלי פז"מ כל הפלוגה שלי קמה והולכת הביתה(לכלא או לג'וב כי אף אחד אצלנו לא יסכים להיות לוחם במקום כזה)חוץ מזה הקטע של הפעילות מבצעית בכלל לא נכון
אני בתור מחזור צעיר וצב"כ בוותיקה עשיתי המון מעצרים ופעילויות כמעט כמו הוותיקים-בגלל שיש לנו המון פעילות,אבל הבעיה בזה היתה שהיינו צריכים לטחון פי2 בצעירות שלנו בגלל זה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:15

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר