14-05-2007, 12:59
|
|
|
|
חבר מתאריך: 29.04.07
|
|
|
יציאה מקורס
אני עוד מעט מסיים טירונות 03 בקורס לא קרבי שאין לי אפשרות לצאת ממנו על "חוסר מוטיבציה", כלומר לחתום ויתור או משהו דומה. אני מדוכא כל הזמן מהכפיה הזאת ודיברתי עם כל הסגל, החל מהמפקד שלי עד למ"פ בניסיון להגיע למפקד בסיס ושום דבר לא עזר. טוחנים אותנו והצלחתי לצאת היום משם, לפספס שבוע פרט חוליה וירי במאג. הבעיה היא שהטירונות נגמרת עוד 3 שבועות, לי יש גימלים לשבוע.
אני שונא את הקורס הזה וכל מה שקשור בו, אני נשארתי בארץ כשכולם עזבו כי רציתי לשרת ועכשיו כשבאתי דפקו אותי בגדול. נכון, למרבית האנשים רע איפה שהם אבל בכנות- הם אפילו לא יודעים עד כמה זה רע איפה שאני נמצא. אני חייב לצאת למז"י לשיבוץ מחדש לכל תפקיד.. רק לא זה. אפילו אפסנאי. משם אפשר להתקדם לפחות. ניסיתי ת"ש ופרופיל. אין מצב- כל הסגל משתף פעולה עם מפקדי הקורס במטרה למנוע מכל אחד לעזוב, יש בעיה רצינית של כוח אדם.
אני חייב עזרה - אם לסרב פקודה כשעולים על האוטובוס להשלמות של ה03 ביומיים האחרונים של האימון בסיסי ולהפר פקודה רק פעם אחת או דרך כלשהי להשיג גימלים במשך שבועיים. השאלה המרכזית היא האם הפרת הפקודה הזאת תמנע ממני קורסים אחרים עתידיים (בתקווה למשהו בבה"ד 7.. כל דבר) או לבקש בפשטות לקראת העליה לאוטובוס: "אני לא עולה על האוטובוס עד שאני לא רואה קב"ן" ?
אני לא יכול לתאר עד כמה רע לי שם. אני יכול לתרום הרבה מאוד ורוצה אבל בשביל זה אני צריך לצאת. אל תקחו את הפוסט הזה באופן רע ותתנפלו עלי, אתם באמת חייבים להבין אותי.
נערך לאחרונה ע"י Nbr- בתאריך 14-05-2007 בשעה 13:02.
|