16-05-2007, 15:19
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.06.05
|
|
יש לי את ה Microsoft Force Feedback 2 כבר כמה שנים, ובגדול אני דיי מרוצה
כשקניתי אותו (לפני כ-5 שנים) הבחירה היתה בינו ובין ה side winder של לוג'יטק ובסוף בחרתי במיקרוסופט בגלל הציון שהגבוה יותר שהוא קיבל בסקירה ב gamespot לעומת זה של לוג'יטק ובגלל שהיה לי משחק של מיקרוסופט שרציתי לשחק עם ג'ויסטיק עם force feedback ורציתי שתהיה התאמה (המשחק היה crimson skies - אחד המשחקים הטובים ביותר עבור ג'ויסטיק).
של לוג'יטק:
של מיקרוסופט:

שני דברים שמפריעים לי בג'ויסטיק של מיקרוסופט הם:
1. המצערת, שנמצאת במיקום קצת לא נוח, ואי אפשר ממש לדעת מה המצב שלה, כי היא קטנה מאד והתנועה שלה קצרה. מהבחינה הזאת לוג'יטק נראה לי עדיף, עם מיקום נוח יותר ותנועה ארוכה יותר.
2. הכפתורים על הג'ויסטיק: כפתור 1 (של אצבע יד ימין) עושה "קליק" חזק כשלוחצים עליו, והמיקום של כפתור 4 (הכפתור הימני בראש הסטיק) לא כל כך נוח. לעומת זאת, יש לו 4 כפתורים ליד השניה, כשללוג'יטק יש רק 2.
בדיעבד, אני חושב שעדיף היה לקנות את הג'ויסטיק של לוג'יטק. לא שאני לא מרוצה מזה שיש לי, פשוט העיצוב ומיקום הכפתורים של לוג'יטק יותר מתאים למבנה של היד.
מה שאתה לא קונה - העיקר שתקנה משהו עם force feedback ועם רטט. זה שווה את התוספת במחיר. אם תתפשר על משהו זול במאה שקל תתאכזב ותצטער.
** עריכה:
אם אתה שמאלי, אז אין לך מה לעשות עם אף אחד מהג'ויסטיקים האלה מפני שהם מותאמים ליד ימים בלבד. תאלץ להתפשר על הג'ויסטיק של saitek: Cyborg Evo Force

נערך לאחרונה ע"י NimDod בתאריך 16-05-2007 בשעה 15:31.
|