לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-05-2007, 20:32
  Business Man Business Man אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.11.05
לא יודע מה אני רוצה לעשות בצבא..... מטכ"ל? חובלים? ספינת דבור?

אני מרגיש מתסובך.
אין לי מושג מה אני רוצה... אני בעצם רוצה רק משו מובחר משו שייתן לי כבוד... וזאתי מחשבה של ילד קטן לא? הרי בתכלס העיקר לשרת בכבוד תמדינה ולהגן עליה אפילו בתור חייל פשוט בפינת דבור/סטיל או בגדוד כזה או אחר.
הבעיה שכל יום משתנה לי הדעה... יום אחד אני רוצה הכי קרבי כמו מטכ"ל בשביל הכבוד והיוקרה שזה מביא... אוליי זה חלק מהרצון שלי להיות יוצא דופן ושונה מכולם... ולהוכיח לכולם מה אני שווה. להצליח יותר מכולם ולא להיות חרק בחברה.
מצד שני פתאום אני רוצה חובלים כי יוצאים משמה עם תואר וזה יעזור לי להסתדר בחיים. אתם שמים לב לניגוד העצום שקיים בין שתי היחידות האלה? זה רק מדגיש את העבודה שבתכלס אין לי מושג מה אני רוצה.
ואולי אני רק יהיה חייל פשוט בסטיל/דבור או חייל במודיעין שדה שגם נשמעים לי לא רע בכלל... העיקר לשרת תמדינה.
אבל שוב פעם בא לי משהו יוצא דופן להיות שונה בעל יוקרה גבוהה משל כולם משו שישנה אותי לחלוטין.

קיצר בטח נשמעתי כמו דפוק... אבל ניסיתי להסביר איך הראש שלי עובד.. ואת ההתלבטויות שלי..
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-05-2007, 20:39
  dahash dahash אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.04.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Business Man שמתחילה ב "לא יודע מה אני רוצה לעשות בצבא..... מטכ"ל? חובלים? ספינת דבור?"

זה בסדר, אתה בשלב לחוץ לפני הצבא, אתה לא באמת מכיר את הצבא ואת החיים האלה ולכן קשה לך לשפוט ולהחליט.
אני לא רומז בשום פנים ואופן שיחידה מסויימת יותר טובה מאחרת, שמסלול כלשהו יותר טוב מאחר, ושסיירת יותר טובה מגדודים, מה שכן אני ממליץ לך לפעול בדרך הכי טובה גם לחיים, לא רק לצבא, תשאף כמה שיותר גבוה!
תלך לכל גיבוש שתוכל, אל תוותר ותלך למקום הכי "יוקרתי" וקשה, תקרע תתחת, לך ליום סיירות וכו' וכו'......
ברגע שתגיע למצב שיש לך כמה אפשרויות ואתה מתלבט ביניהן, לא יודע מה מעדיף ומה רוצה, אז אני ממליץ שתכתוב בפורום ותנסה להתייעץ עם אנשים.
כרגע השאלה שלך לא רלוונטית כי אתה לא יודע אם הרצונות שלך יתגשמו בכלל [בלי לבאס אותך], אנחנו גם לא יכולים לעזור לך כי אתה בעצמך לא יודע מה אתה מעדיף יותר, ולמה.....שיהיה בהצלחה ותעדכן מה קורה עם הצבא

"cause he who sheds his blood with me today, shall be my brother"

ישן 15-05-2007, 23:06
  galper galper אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.05.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Business Man שמתחילה ב "לא יודע מה אני רוצה לעשות בצבא..... מטכ"ל? חובלים? ספינת דבור?"

אחי אל תחששוב מה שאתה רוצה לך ליום סיירות יגידו לך למה אתה הכי מתאים תראה אם מה שקיבלת מתאים לך נגיד אישית יום סיירות אם הייתי מקבל חובלים הייתי מוותר לא יודע פשוט לא נראה לי כל הקטע ואם תקבל משהו שתרצה תלך תנסה תעבור את הגיבוש לא תירצה אתה תמיד יכול להתחרט אחר כך ואם תתחרט יש עוד מלא אפשרויות שתקבל במנילה שזה לא ממש החלטה שלך בסוף וזאת החלטה של צה"ל לפי הצורך שלו באנשים נגיד חבר שלי קיבל שיריון למרות שהוא לא בחר בזה בכלל במנילה יש לך כן אפשרות לבחירה לגיבושים של צנחנים דובדבן וסטילים שאני אישית ממליץ לך צנחנים זה אחלה אנשים ממיינים אותם ככה שתקבל אנשים איכותיים אני אישית בגיבוש אותרתי דובדבן (כיף לי הודיעו לי היום חחח) ובאמת תנסה להגיע כמה שיותר גבוה אני ניסיתי למטכ"ל אבל נפלתי בגיבוש אז המטרה השניה דובדבן וככה אני ממליץ לך
בקשר למה שאמרו פה לגבי ייחוס לג'ובניקים יש תפקידים בזה שסבבה יש כבוד בהם אבל בחייאת אני לא אתן כבוד למי שבא לשבת בבסיס לא לעשות כלום ולחזור הביתה כל יום זה מגעיל לפי דעתי וזה לא חכם זה לא נותן לך כלום בחיים לפחות זאת דעתי...

קיצר בהצלחה לך בכל מה שתבחר
ישן 16-05-2007, 04:35
  Business Man Business Man אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.11.05

העניין הוא... הגיוס שלי קרב והוא ב-בנובמבר.. עכשיו אם אני רוצה שוב פעם יום סיירות אני מאמין שאני יוכל להשיג לא חשוב את הסיבות לזה אני אדאג... ואם אני רוצה לנסות דברים שונים אז אני אצטרך לדחות את הגיוס שלי למרץ.

לכן אני רוצה להיות בטוח במה שאני עושה אתם מבינים....
ומישו אמר שאם מגיעים לגיבוש מטכ"ל ונופלים אז אני מגיע מייד לגיבוש חובלים?

השאלה אם סיבה של יוקרה וכבוד והרצון להתבדל מכולם.. ובאמת להרגיש שאני עושה משו יוצא דופן (כמובן שאני רוצה להגן על המדינה ולעשות תפקיד מועיל)השאלה אם זו סיבה מספיק טובה שתחזיק אותי לעמוד ולהתאמן כמו שצריך ... ולדחות תגיוס..
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:08

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר