18-05-2007, 13:41
|
|
|
|
חבר מתאריך: 30.03.07
|
|
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Hydra שמתחילה ב "במידה ובמהלך השירות אתה עדין תקח את התרופות אני מאמין שלא תגיע למובחרות"
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי Hydra
מה יקרה אם תצא למשימה ולא יהיו לך התרופות. תאבד אותן, יעלו באש, יגמרו? אתה תשתגע עם הנשק? לא תשלוט בעצמך, לא תמלא הוראות.
במידה והצורך בריטלין רציני וללא הריטלנין אין לך יכולת שליטה עצמית מלאה או יכולת לעקוב אחרי הוראות אני מאמין ומקווה (למען עתיד המדינה) שלא תגיע ליחידות מובחרות גם הקרביות וגם בתחום המודיעין כיוון שאסור שמידע יועבר לא כראוי או לא בזמן כי שכחת ליטול תרופה.
במידה וזה רק למען "נוחות" והבעיה לא רצינית אני מניח שירד לך קצת פרופיל על זה, אבל לא רציני.
|
ווא וווא אחי אל תגזים,אני בן אדם הכי רגוע שיש לא תמצא בן אדם יותר שלו מימני ביום יום,אני לוקח את זה מ8 בבוקר וזה ניגמר ב 14:30 בצהריים,זהוא אני צריך את זה רק ללימודים זהוא משאר הבחינות אני רגוע כמו כולם.
אני לא היפראקטיבי בצורה של רקיעות בריצפה אוו כול מיני דברים כאלו,רק יש לי הפרעות קשב וריכוז..
אני מניח שביחידות מובחרות,שייטת 13 לדוגמא,לא צריכים יכולות לימדה גבוהות מאווד כמו בטייס.
גם ככה אחרי הלימודים אני מתכוון להפסיק עם זה,כי אני לא משתמש בזה הרבה זמן רק ממש ממש לאחרונה,(בשנה האחרונה.)
מישהוא יכול לתת לי תשובות יותר מדיוקות לגבי המקרה שלי(מה שתיארתי למעלה)
תודה,
יום טוב.
נערך לאחרונה ע"י morz בתאריך 18-05-2007 בשעה 13:45.
|