שנה שעברה עבדתי וקניתי לה אוטו על שלט ב150 שקל בערך אבל השנה אני לא עובד ואין לי כל כך כסף
אני לא יודע מה לתת לה, אני יודע שהיא מתה על ספיידרמן אבל יש לה כל מה שקשור אליו אפילו מצעים.
מה עושים????
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי agever שמתחילה ב "מה לתת מתנה לאחיינית בכיתה א ????"
אני זוכרת שבזמנו לא הייתי מוציאה יותר מ20 שקל למתנות (לומדים להסתדר כהשמצב הכלכלי לא משו בבית \: ) והייתי קונה לחברות שלי כל מיני חפצי נוי סטייל מסגרות לתמונות, מעמד לעפרונות, קופת חסכון. הן אף פעם לא היו מתלוננות.
תמצא דרך אך לא לבזבז יותר מדי אבל שהמתנה לא תצא צולעת (וזה אפשרי) ותשלב לזה כרטיס ברכה עם ספיידרמן או משו חח... ווואלה [=
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי agever שמתחילה ב "מה לתת מתנה לאחיינית בכיתה א ????"
תכלס כמו שאמרו פה - סרט ואחרי זה גלידה או משהו כזה...מה ילדה בת 6 צריכה יותר מזה?!
וגם איזה דובי או אפילו מדבקות זה אחלה...אחיינית שלי מתה על השטויות האלו
יש פה דברים שכבר חשבתי עליהם אבל אני לא יכול להוציא אותה לסרט ואז דובי ואז גלידה .....
כי בחודש הזה אני עמוס בימי הולדת, יש לי עוד אחיינית אבל איתה אין בעיה יש לאבי ולאחותי, ככה שזה חודש של הוצאות.
אני יודע שהאחיינית שלי תצפה ממני למשהו כי אני הדוד המשוגע שלה אבל מה לעשות???????????????
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי agever שמתחילה ב "יש פה דברים שכבר חשבתי עליהם..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי agever
יש פה דברים שכבר חשבתי עליהם אבל אני לא יכול להוציא אותה לסרט ואז דובי ואז גלידה .....
כי בחודש הזה אני עמוס בימי הולדת, יש לי עוד אחיינית אבל איתה אין בעיה יש לאבי ולאחותי, ככה שזה חודש של הוצאות.
אני יודע שהאחיינית שלי תצפה ממני למשהו כי אני הדוד המשוגע שלה אבל מה לעשות???????????????
תודה לכולם, אני הייתי אצלה ושוב הופתעתי עד כמה שהיא שרוטה על ספיידרמן, פשוט לא יאומן, היא אפילו לא מבינה את הסרטים אבל היא תחליף את כל המשפחה בשבילו, בסוף אני הזמנתי לה פוסטר ספיידרמן מהאתר פינג פונג,כמו שתראו בתמונה, אני יודע שזה בטוח לא יאכזב אותה.(ראיתי אותה היום לוקחת עיתון שהיה שם פרסומת של ספיידרמן ו5-10 דקות מסתכלת על התמונה.)
מה אתם חושבים על המתנה??????????????. [התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://upressplay.com/wallpaper/images/spiderman_wallpaper_02.jpg]
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי -=Ohad=- שמתחילה ב "[font=Verdana]חחח מה אפרים..."
חחחחח
חח
חחחח
אני גם נגד החומריות אבל מה יש לעשות י אפשר ללכת נגד זה.
ואני נזכר שכשאני הייתי קטן דווקא אז למתנות הייתה חשיבות רבה.
עכשיו לא אכפת לי,מגיל 11 בערך אני לא אכפת לי מימי הולדת.
חוץ מזה זה בפעם בשנה ואם את רוצה שהילדה תרגיש שהיום הזה מיוחד זה לא מספיק שתתני לה כמה בלונים או גלידה או איזה ספר של איזה קישון שבטח היא תבדוק באסלה אם הוא עמיד למים LOL
במשפחה כמו שלנו היא בטוח תגדל טומבוי, אבא שלי אוסף נשקים אני הראתי לה סרטי מלחמה עוד לפני שהיא למדה ללכת(לא בכונה פשוט לא היה לי איפה לשים אותהXD), היא שרופה על אקדחים, היא משחקת בחיילי צעצוע(שאני הבאתי לה כי יש לי טונה).....
למשל מחר אני ואחי הולכים לצוד דגים עם רובה צלצלים והיא תיהיה שם, היא פשוט גודלת בסביבה של בנים וטוב לה עם זה