18-05-2007, 18:17
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 08.12.04
|
|
טוב אחרי שראיתי את הסט הראשון והשני אני לא ממש יודע איך להגיב לך אבל קח את זה בצורה טובה.
קודם כל אם אתה פותח במשפט כזה זה כר אומר דרשני.
ציטוט:
רק דבר אחד לפני שאתם שופטים.... התשלום היה סימלי....
לכן אל תצפו לתמונות ממש מלהיבות והמון שעות עבודה שם....
|
שנית תקן אותי אם אני טועה אבל לפי מה שאני מבין ממך זה אםהיו משלמים לך יותר אז הית משקיע יותר בצילום עצמו?
ועכשיו לביקורת על הסט:
1. התמונה טובה אב החיתוכים לא, הפריים יותר מידי צפוף לי, אם כבר נכנסת עד כדי כך או שתכנס יותר או שתתן יותר ספייס.
חתכת למטה ובצד שמאל בצורה קיצונית מידי לטעמי.
2. קודם כל הזוית, שנית התמונה עקומה, דבר שלישי רק החלק העליון של הנעל בפוקוס,
או שתמקם את הפוקוס במרכז הנעל או שהיית יכול לסגור קצת יותר צמצם לא היה מזיק. ושוב חיתוכים, הקופסת נעליים שהנעל נמצאת עליה לדעתי הייה יותר טוב לחתוך קצת יותר או שוב לתת טיפה יותר ספייס.
3. פה החיתוך נחמד, אין לי הרבה תגובות או הצעות לשיפור אבל התמונה עצמה נראית יפה למודעה לחנות או משהו דומה.
4. פה בכלל עשית לי סבטוחה בעיניים, הנק' פוקוס היחידה שיש בקושי יכולים להבין מה הולך שם.
אין פוקוס על כלום, התג מחיר בכלל לא צריך להיות שם.
ניסית להציג חגורה? לא הצלחת כי לא רואים אותה כל כך טוב להבין את זה ישר וחבל.
5. לא אהבתי, נראה כמו תמונה טיפוסית משוק הכרמל או מהרחוב שליד התחנה המרכזית.
תנסה למצוא רעיונות מקוריים יותר שימשכו את העין.
תחשוב על זה שאת הצילומים שלך הלקוחות של החנות רואים, וזה קהל היעד של החנות שאתה צריך למשוך את תשומת הלב והעין שלו.
אישית אם אני הייתי בעל החנות הייתי אומר לך לצלם שוב ותחשוב שאם בעלי החנות גולשים פה (במקרה או לא) ורואים שכתבת את מה שכתבת?
מובן ביותר שלא השקעת בהם ולא משנה אם זה סימלי או לא, או שזה בטובה למישהו או לא.
תמיד תשקיע וכמה שיותר כי זה מייצג אותך העבודות שלך !