לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-05-2007, 20:55
  rgrg rgrg אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.07.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ItAi DeSgIn שמתחילה ב "deep and mysterious"

איתי היי.

ניכר כי אתה מנסה - אך בדרך שוכח למעשה מה רצית להעביר.

"מה היו דברי המשורר ?"

ייתכן ושילוב הפריטים שבצילום אומרים לך דבר מה - אך לדעתי האישית - אין הרעיון מצליח לעבור בשום צורה.

מסתורין - האם האלמנט שלו הוא בכתבים או בספרות כלשהי ? לי באופן אישי מסתורין מתבטא באפלוליות, בחושך, בחוסר וודאות....

שילוב האולר בצילום - ניכר כי גם לו אין קשר ממשי לסצינה - ולשילוב האביזרים כולם - הוא יוצר צללית שמכסה חלק מהפריט המרכזי שרצית להעביר בצילום - והוא בקבוק הבושם.

התאורה - (או ליתר דיוק איזון הלובן שלה) לוקה מאוד - חסר לך תאורה הדרושה לצילומים מסוג זה. נסה להתבונן באשכולות אחרים כאן בפורום העוסקים בצילום סטודיו. דובר שם רבות אודות תאורה ואילתור מקורות תאורה.
התאורה שהשתמש בה היא נורת ליבון (נורת להט) - בעלת גוון צהבהב - ולכן גם משנה את "יחסי הכוחות" בצבעי התמונה. במצבים כאלה, רצוי לכוון את איזון הלובן (WB) באופן ידני, או על פי הגדרה מכוונת מראש (סימון נורה).

לו היית מצלם לדעתי את בקבוק הבושם בסביבה אחרת, אפלולית יותר, ללא הספר (שלכאורה חסר קשר, לפחות עבורי) - הייתי יכול ליצור סצינה מעניינת יותר.

וזכור - הנושא המרכזי שלך הוא הבושם. אל תסתיר אותו, נסה להראות אותו בצורה המעניינת והמושכת ביותר.

בקיצור - כדאי לנסות שוב... אך רק לאחר קריאה מעמיקה של אשכולות העוסקים בצילומי סטודיו.

למשל:
http://www.fresh.co.il/vBulletin/se...earchid=1562795

בהצלחה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-05-2007, 21:09
צלמית המשתמש של ItAi DeSgIn
  ItAi DeSgIn ItAi DeSgIn אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.12.06
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי rgrg שמתחילה ב "[b][i]איתי היי. ניכר כי אתה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי rgrg
איתי היי.

ניכר כי אתה מנסה - אך בדרך שוכח למעשה מה רצית להעביר.

"מה היו דברי המשורר ?"

ייתכן ושילוב הפריטים שבצילום אומרים לך דבר מה - אך לדעתי האישית - אין הרעיון מצליח לעבור בשום צורה.

מסתורין - האם האלמנט שלו הוא בכתבים או בספרות כלשהי ? לי באופן אישי מסתורין מתבטא באפלוליות, בחושך, בחוסר וודאות....

שילוב האולר בצילום - ניכר כי גם לו אין קשר ממשי לסצינה - ולשילוב האביזרים כולם - הוא יוצר צללית שמכסה חלק מהפריט המרכזי שרצית להעביר בצילום - והוא בקבוק הבושם.

התאורה - (או ליתר דיוק איזון הלובן שלה) לוקה מאוד - חסר לך תאורה הדרושה לצילומים מסוג זה. נסה להתבונן באשכולות אחרים כאן בפורום העוסקים בצילום סטודיו. דובר שם רבות אודות תאורה ואילתור מקורות תאורה.
התאורה שהשתמש בה היא נורת ליבון (נורת להט) - בעלת גוון צהבהב - ולכן גם משנה את "יחסי הכוחות" בצבעי התמונה. במצבים כאלה, רצוי לכוון את איזון הלובן (WB) באופן ידני, או על פי הגדרה מכוונת מראש (סימון נורה).

לו היית מצלם לדעתי את בקבוק הבושם בסביבה אחרת, אפלולית יותר, ללא הספר (שלכאורה חסר קשר, לפחות עבורי) - הייתי יכול ליצור סצינה מעניינת יותר.

וזכור - הנושא המרכזי שלך הוא הבושם. אל תסתיר אותו, נסה להראות אותו בצורה המעניינת והמושכת ביותר.

בקיצור - כדאי לנסות שוב... אך רק לאחר קריאה מעמיקה של אשכולות העוסקים בצילומי סטודיו.

למשל:
http://www.fresh.co.il/vBulletin/se...earchid=1562795

בהצלחה

אתה לא מאמין כמה אני אומר תודה על תגובה כזאת,תגובה שתעזור לי לשפר משהו בצילום,תודה רבה,אקח את ההערות לתשומת ליבי אנסה לשפר לפעם הבאה,ושוב תודה.

40D and others

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:50

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר