23-05-2007, 12:43
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 18.12.05
|
|
|
קצת קשה להשוות בין ה 2
COD2 הוא משחק פעולה (סיימתי אותו פעמיים)
BIA:EIB זה משחק טקטי, שיחקתי ב BIA הראשון ואחרי איזה 4 שלבין כבר מחקתי אותו כי כל הקטע התחיל לשעמם אותי מאוד, כל הזמן אותם פקודות, צריך לשבת איזה שעה תחת מכסה אחד ולקוות מאוד שכל כדור שאתה יורה לפחות יהי בכיוון של האויב, מאוד מתסכל.
לגבי המולטיפלייר, בחודשים הראשונים של COD2 המולטיפלייר היה מעולה, הייתה קהילה ישראלית לא רעה בכלל, היו דיי הרבה שרתים שניתן היה לשחק בהם (מכל הסוגיים, TDM, DM, S&D וכו')
ואז שהד ארצי החליטו "לחסום" את כל המשתמשים שאין להם סידיקי מקורי, הקהליה נהרסה לגמרי, אני יכול לספור את מספר השרתים הישראליים על כף יד אחת, ובקושי נכנסים לשם לשחק, לעומת זאת יש שרתים מחו"ל - אפשר לשחק בהם אבל הפינגים גבוהים וזה הורס את את ההנאה.
לגבי המולטיפלייר של BIA:EIB, אף פעם לא שמעתי על מישהו שמשחק בזה ברשת, אני בכלל בספק אם יש לזה מולטיפלייר, ואם יש אז אני בספק אם יש לזה קהילה רצינית.
לגבי שעות משחק, אני חושב שללא כל ספק שעות המשחק של BIA:EIB הם הרבה יותר ארוכות משל COD2 מהסיבה שהזכרתי למעלה, זה משחק מאוד איטי, ולהרוג את האוייבים לוקח הרבה מאוד זמן. ויש לזה גם דיי הרבה שלבים, בקיצור ממש משחק שצריך להשקיע בו.
אם אתה מחפש מולטיפלייר אל תסתכל בכלל על 2 המשחקים האלה, יש הרבה מאוד משחקים אחרים עם מולטיפלייר מצויין, אבל אם אתה מתעקש COD2 ללא כל ספק לוקח במולטיפלייר (לדעתי).
לגבי הסינגל פלייר, זו צריכה להיות החלטה שלך, אם אתה מחפש משחק טקטי עם שעות ארוכות של משחק, ואתה ממש רוצה להשקיע בו אז לך על BIA:EIB.
אם אתה מחפש משחק פעולה מהיר, כיפי, גרפיקה טובה, אפקטים טובים, משהו קליל בלי הרבה סיבוכים - לך על COD2.
מקווה שעזרתי. (:
מארק.
נערך לאחרונה ע"י dj marky mark בתאריך 23-05-2007 בשעה 12:46.
|