26-05-2007, 20:46
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 28.10.03
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי llDaniel
מנסה להפוך את היוצרות ולהוציא אותי כמתנשא...
|
אני לא מנסה להפוך שום דבר. אתה זה שהחלטת שאני עם חצי אף למעלה.
ציטוט:
|
אז לא,שנת השירות היא לא מוטסת.
ברוב המוחלט של יחידות צהל יש כנפיים , לא אני ולא אתה יודעים למה איך וכמה אבל כנראה שיש שיקולים או שסתם זה היה נראה להם יפה אז הם יצרו ככה את הסיכה..
|
וואלה נחמד שהחלטת להתעלם לחלוטין מעוד חצי הודעה שלי. אמרתי שזה לא ריאלי שסיכות עם כנפיים יהיו רק למערכים שקשורים לטיסה, בגלל שכבר יש מלא סיכות כאלה שלא עומדות בזה. ואז הוספתי שאם כבר, אז שכנפיים יהיו רק למערכים הלוחמים, אבל אתה החלטת להתעלם מהחלק הזה של ההודעה ולהגיב למה שהיה לך נוח.
ציטוט:
|
בא לפה בן אדם שעושה שנת שירות עם הצעה ....
הוא ביקש לדעת מה אנשי הפורום חושבים על ההצעה בכללותה...ואם בא להם להוסיף הערה אז תפדאל.
|
אני אחזור על זה שוב, לא אמרתי שום דבר על צורך קיום הסיכה. לא עשיתי שנת שירות ככה שמבחינתי אין לי בכלל זכות להגיד אם צריך שתהיה כזאת סיכה או לא, ובגלל זה לא אמרתי. אני הגבתי על הפן העיצובי של הסיכה בלבד.
ציטוט:
|
אבל אתה..למה שתפרגן...למה....פשוט תעביר ביקורת בונה על הסמל עם איזה חצי אף למעלה...
|
מסכים חלקית עם החלק הזה של ההודעה, כן, זאת ביקורת בונה כמו שאמרת ואולי באמת הייתי עם חצי אף למעלה אבל זה רק כי אני מצונן.
ציטוט:
|
כאילו בשביל מה רשמת את ההודעה הזאת? סתם כדי לעשות לו רע על הלב?
|
רשמתי את זה כי לדעתי אין שום קשר בין השנת שירות לסיכה עם כנפיים, זה פשוט נהיה טרנד לשים כנפיים בכל סיכה, ושוב אני חוזר ואומר שאני לא מבין איך קישרת בין זה לבין זה שאני כביכול מתנשא בגלל שהתקבלתי למקום כלשהו, מה הקשר בכלל?
ובקשר לרע על הלב, בינתיים אתה היחיד שהפריעה לו ההודעה שלי, ובכלל להבא תדע שזה פורום וצריך לדעת לקבל תגובות מכל הסוגים, לא רק כאלה שבא לך לשמוע.
ואני אגיד את זה שוב, למה שאני לא אהיה גאה במקום שאולי יהיה חלק בלתי נפרד מהחיים שלי? אני לא מבין מה רע בגאוות יחידה, ואיך לעזאזל זה הופך אותי למתנשא.

______________כל אישה אוהבת את אנשי הרמפה היורדת. ______________
|