30-05-2007, 09:17
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 21.09.05
|
|
1. אהבתי. נותנת לי תחושה חזקה של תלת מימדיות (ע"י חיתוך קצוות הקיר של הדלת עם הקשת בקדמת הפריים). הולכת עין טובה תוך הדלת, שאמנם פשוטה אבל מוסיפה ליופי של התמונה.
2. רעיון יפה של מסגור טבעי, אך לא בולט ברגע הראשון. הייתי שמח לראות קרופ (הוא לא ייצא בפורמט פורמלי) שבו כל צלעות המסגרת הטבעית שוות באורכן (כלומר לקרופ מהעץ). הדבר הראשון שאני רואה כעת בעת מבט ראשוני על התמונה הוא "עץ".
3. לצערי, לא נראה לי שעריכה או חיתוך כלשהו יצילו את התמונה - יותר מדי צפופה, והדובדבנים נעלמים להם מאחורי העלים. גם ברמת הצילום לא היית יכולה לתקן את הבעיה, אולי מלבד להתמקד בצילום בדובדבן גלוי (ולהתקרב אליו, כך שיראו שהוא נושא התמונה).
4. הסיבוב קצת קיצוני ולא מתאים. זה לא מתאים לאופי של התמונה המתיימר להיות רגוע ופסטורלי. העלים בפינת הפריים שלא בפוקוס קצת מעצבנים את העין. אולי התמקדות רק בחלקים מסויימים בכד, בשילוב משחקי אור וצל, היו יוצרים תמונה יפה מאוד. (לדוגמה החלק מתחת למכסה הכד, בשילוב עם הצל המיוחד שנוצר שם)
עכשיו אין מה לעשות עם רוב התמונות, אך תנסה להפנים את ההערות כדי שתוכל לאתר את הבעיות לתקן אותם בזמן הצילום, כאשר אתה יכול לעשות טייק שני במהירות ובקלות.
בהצלחה