לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-05-2007, 12:13
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
פעילים אנטי ישראליים - ובמיוחד ה fancy activists
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי תוכי.נ שמתחילה ב "קנגס צודק"

(יעני העדר שחותם על עצומות) לא פעילים נגד המשטרים שלהם או ארה"ב באותו אופן. אין דין ערבי נפץ בלונדון כדין ערבי נפץ בכפר סבא as far as it concerns ken livingstone. הבעיה שלי היא לא עם חברי הכנופיות שבאים עד לכאן כדי לסייע לטרור הערבי, כמו שהיא עם העדר העצום והדומם שפועל נגדינו ע"י לחיצת "העבר" במייל או הסכמה שבטימטום עם צעדים פופוליסטים שדוחפים כל מיני פעילי ועד באיגוד המקצועי. העדר הזה הוא שנותן לגיטימציה למיעוט אנשי הכנופיות שבאמת פעילים מחוץ למקלדת. זה כמו מחבלים וכסף למעשה. מחבלים היו כל הזמן אבל לא היה להם כסף. מרגע שבו זכו למימון פתאום הצליחו להציק לכל העולם.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-05-2007, 19:53

אין לי נסיון באוניברסיטאות בארה"ב ולכן לא אתווכח איתך
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "לא טענתי אחרת"

אני מניח שאתה יודע על מה אתה מדבר, גם אם צריך להיות לך ברור שאותם אמריקאים ששרפו צווי גיוס באוניברסיטאות, הזדיינו כמו שפנים וניזונו מסמים יותר מאשר ממים בשנות ה-70, הם אותם אלה שבתחילת האלף השלישי דיברו על צורך "לדרוס את הפקינג מידל איסט", מזועזעים מירידת ערכי המשפחה האמריקאית (שזה סתם בלוך, מין בדיחה מתמשכת ממילא) ומפחדים מהעובדה שכל בן טובים שני מתנסה בסמים קשים, שלא לדבר על פוט שהם שואפים יותר מאוויר.

בקיצור: עבור האמריקאים הקולג'/אוניברסיטה בוא השלב בו הם עושים שטויות - איש איש בדרכו. דווקא עליהם אני סומך שרובם יתעשתו כמה שנים אחרי זה. לגבי היהודים אני יודע את זה בוודאות משום שאני במגע יומיומי עם יהודים אמריקאים ויודע שחלק לא קטן מהם שינו את דעתם על ישראל ובכלל באופן חד אחרי שהתחילו לחיות חיים מורכבים מעבר לבעיות הקיום של הסטודנט.

הבריטים לעמת האמריקאים, מגלים נטיות עדריות של שנאל ישראל (מדינת ישראל) קיצונית עד לרמה שבה אתה פשוט לא יודע האם הם אידיוטים או שכל השאר הם אידיוטים (משום ההתמדה הכמעט דתית שלהם בדמונזציה של ישראל). הגישה הבריטית הזו פרחה עוד בטרם פשטו על בריטניה אנשי כנופיות שמאל קיצוני ממוצא ישראלי. לפני כמה שנים שידר ה BBC כמעט בלופ מין "סרט תעודה" על חבר פרלמנט בריטי יהודי (בחור קטן וקירח) שנוסע לישראל לביקור אחרי עשרות שנים. הסרט היה פשוט כתב שיטנה מבית גבלס: בקטע אחד האיש נכנס לי"ם ברכבו וברקע הוא מקריין "את ההרים של ירושלים מכערים השיכונים שבנו היהודים".. היכולת של הבריטים לשנוא את ישראל באופן רדוף כל כך היא יוצאת דופן אפילו בהשוואה לחברות לא "נאורות". את האיבה שלהם אני פוגש יום יום אפילו בדיונים אודות נושאים שאין להם שום קשר לישראל.

ישן 30-05-2007, 17:14

חושב ההיפך...
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "לגבי האוניברסיטאות, זה נכון בכל מקום"

1. בקשר לצעירים וקיצוניות: זה "מובן מאליו" - ואחרי שהסכמנו על זה, נסכים שגם בעולם קיצוני יש יחסיות. האמריקאים קיצוניים יחסית בשינויים שהם עוברים. זו הסיבה שאני פחות מתרגש מאמריקאי אנטי ישראלי (ואני לא מתכוון לישראלופובים מאמיני ה ZOG, אלא לצד השני) מאשר מבריטי אנטי ישראלי (למרות שבפועל הבריטי לא ממש חשוב משום שמדינתו אינה חשובה בהקשר הישראלי).

2. בקשר לבריטים VS קונטיננטלים: כאן אני מדבר מנסיון: הבריטים הם הרבה יותר OUTRAGIOUS מאשר האירופים. הם פשוט "מנומסים" יותר. סם סילבסטר - קשיש בריטי יהודי שעלה לישראל לפני כמה שנים אחרי קריירה מפוארת בבריטניה, אמר בראיון למקומון "האנטישמיות הבריטית כ"כ מנומסת, עד שאתה לא מרגיש את הסכין עד שאתה לא רואה את הדם על הריצפה.

לדאבוני בתחום המחקר שלי אני צריך לעבור בעיקר מול אנשים מהעולם האנגלו סאכסי וברובד שבו הבולשיט הפוליטי אמור להיות מסונן יחסית (רמז: הם צריכים אותי יותר ממה שאני צריך אותם (או יותר נכון אני יותר חסר תחליף עבורם כיחיד ממה שכל אחד מהם עבורי). העויינות שאני נתקל בה היא הגרועה ביותר שאני מכיר, כולל מה שאני מכיר ממגע עם תורכים, גרמנים ואפילו ערבים (ואני מדבר על אנשים שהמגע איתם אין לו קשר לישראליותי). יכול להיות שהשבדים הם היחידים שיודעים להיות כאלה גועליים - אבל בנימוס. מיותר לציין שאיש מהם לא יודע מה דעותי הפוליטיים או בכלל שאני ישראלי "לאומי".

ישן 28-05-2007, 09:39
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
אין מה להאשים את הבריטים. הם לא חייבים להיות יותר ציוניים מאשר יהודי ארץ ישראל
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי רמבו 6 שמתחילה ב "מטוסים בריטים מפציצים אזרחים? לא יאה ולא נאה.. (ואח"כ מטיפים אותנו "מוסר")"

תמיד עמים אחרים ינקטו עמדה שתהיה באיזשהו מקום באמצע בינינו לבין הערבים.

אין לצפות שהם יהיו ממש 100 אחוז בעמדה אחת איתנו. הם בכל זאת מדינה נפרדת, ומבחינה פוליטית הם נוקטים בעמדה שתהיה באיזשהו מקום באמצע בינינו לבין הערבים...

ובטח שאין לצפות מהם שהם יהיו יותר פרו-ישראלים מאשר אנחנו עצמנו.

אם ישנם יהודים בארץ ישראל שמצדיקים את האויב הערבי, איך אפשר לצפות מהבריטים שהם יהיו יותר פרו-ישראלים מהם.

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

ישן 28-05-2007, 15:40
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
הם לא מטיפים מוסר, הם בסך הכול נוקטים עמדה נייטרלית
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי רמבו 6 שמתחילה ב "אין פה שום קשר לציונות וגם לא הזכרתי את זה, אבל לא יתכן שבזמן שהם הורגים ערבים"

בין היהודים ובין הערבים.

היות והערבים טוענים שהם לגמרי צודקים, והיהודים חלוקים בדעותיהם, עמדת הבריטים היא באיזשהו מקום באמצע.

את הביקורת שהם מעבירים עלינו, אנחנו עצמנו מגדילים את זה, וקוראים לזה הטפת מוסר. צריכים לראות את זה כמאבק בין עמים, ואם אנחנו לא ניאבק, אף אחד לא ייאבק בשבילנו.

האם אתה מצפה מהבריטים לנקוט עמדה יותר פרו-ישראלית מאשר יוסי שריד או טומי לפיד. אפילו אריאל שרון בנאום שלו על ההתנתקות החד-צדדית הזכיר שזה צודק בגלל שיש אצלם צפיפות...

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 28-05-2007 בשעה 15:48.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:27

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר