לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-06-2007, 16:52
  Scorpion-X Scorpion-X אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.06
שלח הודעה דרך ICQ אל Scorpion-X
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Hydra שמתחילה ב "שתיהן טובות, רק להבא סגור..."

אני חושב שאתה טועה ISO 150 במצלמות דמוי SLR נחשב ל ISO גבוה יחסית ואני חושב שהרעש שיש לו בתמונות כאן הוא לא רציני ביחס ל ISO הגבוה יחסית
לגבי הצמצם אני דווקא חושב שהוא לא היה צריך לסגור את הצמצם העומק שדה מעולה מה גם שאין לו אפשרות להעלות ליותר ISO בלי שהתמונה תיהרס מרוב רעש

לכותב האשכול התמונות יפות מאוד לדעתי אולי בנאליות קצת אבל אתה הצלחת לצלם את זה בצורה יפה ואין ספק שהעלים בתמונה השניה מפריעים העיקר שאתה מודע לזה אני חייב להסויף שיש טיפה גוונים כחולים כאילו טמפ' צבע נמוכה יחסית הייתי מוסיף אולי טיפה אדום בפוטושופ אבל עם הגוונים האלה התמונות משדרות קור ככה שעם הטיפות אולי זה טוב

כפיר :]

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:29

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר