15-06-2007, 20:13
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 11.03.07
|
|
תעזוב את הטירונים החדשים תמיר, לא כל אחד חייב להיות שבוז שם כמוך :\
תותחנים זה אחלה חיל, ועד עכשיו רק נהניתי. ברור שיש נקודות שבירה, אבל ככה זה בכל מקום.
העיקר לעבור את הרגעים האלו, והדרך לעשות זאת זה לבוא בראש פתוח ולהתחבר לאנשים שיהיו איתך שם...
באמת, האנשים עושים את ההבדל, ואני יכול להעיד שיש אנשים מעולים בתותחנים, ובMLRS בפרט :]
הרגע סיימנו שבועים מתישים ביותר בטירונות, אולי הכי נוראים, ואני הרבה פחות שבוז מאשר הייתי לפניהם. באמת שאין טעם להתאכזב אם הגעת לחיל, וההפך רק להיות שמח מכך.
אגב, שיבטה זה אחלה בסיס, עזבו הנפצות. ואגב האוכל טוב מאוד, ועבר שיפורים רציניים בזמן האחרון. ועכשיו גם כל שני ורביעי ארוחה בשרית טובה בערב... (שמבאס טילים אם יש מסע באותו הערב כי אז אתה לא תאכל יותר מדי, אבל עדיין... בהתאם גם נתנו הקשב - 'לקבלת המפקד פלגת איכון תמתח להקשב - נאכל המון ונקח את הסיכון 2,3 פלגת איכון' )
כל עוד תבואו בראש פתוח אתם תעברו את נקודות השבירה שיש בכל מקום, ותאמינו לי שיש כאלה.... במיוחד אחרי לילה לבן הכולל מסדר סמל מיד אחרי שבוע שדאות ויום וחצי מטווחים, בדיוק לפני תחילת שמירות בסיסיות....
בקיצור, בהצלחה לכל המלש"בים, אני עדיין לא יכול להגיד לכם יותר מדי על המשך השירות, אבל הטירונות ושיבטה בפרט זו התחלה מעולה. בהצלחה!
|