17-06-2007, 15:26
|
|
|
|
חבר מתאריך: 06.11.06
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי Hydra
אוקיי, אבל אתה עדין לא תעשה כמעט מילואים כיוון שלרוב (שים לב, לרוב. לא כל היחידות ולא כל האנשים. תלוי איפה תהיה ועד כמה אתה חשוב ושימושי) פשוט לא יהיה בך צורך בתפקיד שעשית בסדיר ואי אפשר לעשות לך הסבה לשום דבר כמו תותחנים, שריון וכו' כיוון שאתה בן יחיד.
אמרת שאתה חובש, אז כיוון שחושב זה תמיד שימושי במלחמה אני מניח שהסבירות שתהיה במילואים גבוהה יותר, אך כיוון שאתה לא חובש קרבי אלא חובש מרפאה אני לא בטוח בנוגע לכך.
|
אתה לא מבין,אני לא שואל אותך, אני אומר לך, כלומרמאנשים שיודעים, שרפואה מקבלים מילואים,מ''צ מקבלים מילואים, תיקשוב גם מקבלים מילואים,נהיגה מקבלים הרבה מאוד מילואים, חיל חימוש חלק מקבלים,מנהלי תשתיות מחשב מקבלים,פקחי טיסה גם מקבלים.
התפקידים היחידים שכמעט ולא מקבלים מילואים, הם חיל חינוך ,כתבים צבאייםושירות בתי הסוהר(ששם הרוב נשארים בקבע).
עריכה: אני לא בא לריב איתך גם, אבל להכליל שכל בן יחיד או בן בעל פרופיל עורפי הוא בת , הן מבחינת ההתייחסות או הן מבחינת שירות מילואים הוא לא נכון.
אומנם עובדים כלליים ומש''קים למיניהם לא מקבלים כמעט מילואים,אך אתה חייב להבדיל בין חילות תומ''כים לבין חילות עורפיים לגמרי, חילות תומ''כים הם גם חילות הרפואה,החימוש,המשטרה הצבאית, ויחידות התעבורה,וחיל התיקשוב יחידות אלה תומכות למעשה כמעט בכל מבצע רחב, כאשר מ''צ ממלאים את הקווים לעיתים, רפואה מספקים את השירותים בעורף ובשטח, והחימוש דואג שהסדנאות וכל היוצא בכך יתפקדו, וכך הלאה.
נורא אשירה, לך אכבירה, שיר מהללי
לך אתנה מנת חבלי
בכלל זמן עזור אל נורא, גזע אברהם, נצר תפארה,
אתה אל חי נותן תורה
נערך לאחרונה ע"י חטאב מת בתאריך 17-06-2007 בשעה 15:33.
|